Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Winelovers Wine Awards

Winelovers Wine Awards. Українські виноробні беруть участь безкоштовно

13.05.2022, Новини

Організатори конкурсу кажуть, що довгострокова мета Winelovers Wine Awards – стати найвпливовішим винним конкурсом Центральної та Східної Європи та увійти до числа провідних конкурсів світу. Winelovers Wine Awards відбудеться 20-22 червня у Будапешті. І це ще один конкурс, який підтримує Україну: участь для вин з України безкоштовна.


«Місце проведення конкурсу – Угорщина – завжди була своєрідною брамою між Сходом і Заходом, завдяки нашим виноробним традиціям та цінностям ми можемо з гордістю грати провідну роль і бути сполучною ланкою між усіма бажаючими експортувати свою продукцію в регіон», – кажуть організатори Winelovers Wine Awards.

Судді конкурсу, що відбудеться 20-22 червня у Будапешті, провідні міжнародні експерти, серед яких президент винного конкурсу Winelovers Wine Awards Ласло Балінт (László Bálint), «Кращий сомельє світу» 2013/2019, «Кращий сомельє Європи» 2017, «Кращий сомельє Румунії» 2018 року Джуліа Скаво (Julia Scavo), Ессі Авеллан (Essi Avellan) MW, Роуз Мурроу Браун (Rose Murrow Brown) MW, Елізабет Габай (Elizabeth Gabay) MW, Тамаш Чинкі (Tamás Czinki) MS, знакові імпортери, відомі винні письменники, представники освітньої галузі.

Winelovers Wine Awards

Ласло Балінт

Угорський конкурс презентує вина для країн-експортерів із Центральної та Східної Європи (ЦСЄ) та надає можливість вийти на світовий ринок країнам, що експортують до ЦСЄ. Учасники конкурсу одержують відгуки міжнародних експертів, що надалі стає дієвим інструментом продажу. Вина-переможці Winelovers Wine Awards отримують міжнародне визнання та після конкурсу можуть використовувати медалі на пляшках як ще один інструмент маркетингу.

Winelovers Wine Awards

Конкурс включає кілька додаткових заходів: майстер-класи та винну виставку (22 червня), на якій члени журі можуть повторно продегустувати вина, що сподобались, та оцінити етикетки та пляшки, щоб обрати переможців у номінації «Найкраща упаковка». Перелік усіх вин-переможців будуть опубліковані у цифровому журналі Winelovers Wine Awards.

Вина, які беруть участь у міжнародному винному конкурсі Winelovers Wine Awards, мають змогу отримати такі нагороди:

• Grand Gold 95 балів або вище
• Gold 90–94.99 балів
• Silver 87–89.99 балів
• Bronze 84–86.99 балів
• Commended 82–83.99 балів.

Winelovers Wine Awards

Спеціальні призи:

Best of Country: за наявності не менше 10 зразків з однієї країни вино з найбільшою кількістю балів і хоча б з однією золотою медаллю отримує спеціальний приз;

Best of Grape Variety: якщо буде отримано не менше 10 зразків даного сорту, вино з найвищим балом у межах сорту та хоча б однією золотою медаллю отримає спеціальний приз;

Best of Indigenous Grape Variety: отримує вино, виготовлене з білого або темного винограду з найвищим балом серед автохтонних сортів винограду, що брали участь у конкурсі;

Best of Packaging: спеціальний приз буде вручено пляшці з найбільш привабливим, з комерційного погляду, виглядом.

З детальнішою інформацією можна ознайомитися тут.

Фото: facebook.com/wineloverswineawards

X
Украина