Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WSET встановлює новий рекорд

29.09.2022, Автор: Drinks+

У 2021-2022 навчальному році  для отримання кваліфікації WSET зареєструвалися  студенти з рекордних 75 країн, а іспити складалися 15 мовами.


Wine & Spirit Education Trust надає всесвітньо визнану освіту та кваліфікацію з вин, алкогольних напоїв і саке для професіоналів та аматорів. Курси WSET доступні на всіх континентах (крім Антарктиди). Ця глобальна організація прагне створити робоче середовище, яке визнає, цінує та заохочує різноманітність, і це їй блискуче вдається!  

Загалом у 2021-2022 роках 117 тис. студентів отримали кваліфікацію WSET, що на 8% більше, ніж минулого року. США залишаються найбільшим ринком WSET – зареєструвалося понад 23 000 кандидатів, на 15% більше ніж минулого року. Сполучене Королівство було найбільшим і найшвидше зростаючим ринком (на 36%) із зареєстрованими 20 000 кандидатів. Нідерланди, Німеччина та Іспанія також продемонстрували значне збільшення бажаючих навчатися, причому Нідерланди вперше потрапили до десятки найкращих ринків WSET. У Азіатсько-Тихоокеанському регіоні – Австралія, Сінгапур, Тайвань (Китай) і Південна Корея – усі 10 найкращих ринків WSET були найсильнішими. 

Виконавчий директор WSET Мішель Бремптон (Michelle Brampton)  сказала: «Незважаючи на труднощі минулого навчального року, з постійним впливом глобальної пандемії та призупиненням бізнесу в материковому Китаї, я рада, що більше студентів, ніж будь-коли раніше, змогли отримати одну з наших кваліфікацій завдяки підтримці нашої глобальної мережі постачальників курсів і відданості команди WSET».

Топ-10 ринків WSET за кількістю кандидатів на 2021-22 навчальний рік:

  1. США
  2. Великобританія
  3. Франція
  4. Гонконг, Китай
  5. Канада
  6. Австралія
  7. Сінгапур
  8. Тайвань, Китай
  9. Південна Корея
  10. Нідерланди

Освіта доступна для всіх. В тому числі відчинені двері і для українців, які хочуть отримати кваліфікацію в галузі вин, алкогольних напоїв і саке. Ukrainian Wine & Spirit School (UWSS), яка була заснована в 2014 році Катериною Ющенко, є першим і єдиним схваленим постачальником програм WSET в Україні. Ця школа наразі працює попри війну.

Фото: https://www.facebook.com/UWSS.COM.UA/

X
Украина