Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WSET запрошує на перший віртуальний День відкритих дверей

13.09.2022, Новини Автор: Drinks+

19-20 жовтня 2022 року в рамках постійної роботи з підвищення обізнаності в глобальній торгівлі напоями WSET (The Wine & Spirit Education Trust) проведе віртуальний День відкритих дверей. 


Цей безкоштовний захід був розроблений, щоб залучити всіх, хто хоче дізнатися про освіту WSET, а також студентів WSET, які планують отримати іншу кваліфікацію. 

Дводенна програма наповнена інформативним і надихаючим вмістом, що охоплює всі аспекти освіти, і включає сеанси в реальному часі, які проводить освітня команда WSET. На заняттях розглядатимуться зміст, результати та переваги для студентів, які отримують кваліфікацію від першого рівня (початківець) до рівня четвертого (експерт). Студенти та власники кваліфікації WSET також поділяться своїм досвідом навчання та розкажуть про те, яку користь їм принесла освіта WSET.

Перший день (19 жовтня) буде зосереджений на кваліфікації вина, а другий день (20 жовтня) охоплюватиме кваліфікацію міцних напоїв і саке. Програма буде доступною для студентів у будь-якому часовому поясі.

Директор з маркетингу WSET Каролін д’Агілар (Carolyn d’Aguilar) зазначила: «Подібно до Дня відкритих дверей коледжу чи університету, ця подія дозволить потенційним студентам, перш ніж зареєструватися на одному з наших курсів, дослідити, яка кваліфікація та варіант навчання їм підходять, і яку користь їм може принести освіта WSET – чи то для кар’єри, чи для особистого задоволення».

День відкритих дверей – це віртуальна подія, розроблена, щоб бути максимально доступною для наявних і потенційних студентів у всьому світі. Учасникам потрібно зареєструватися, щоб приєднатися до події в прямому ефір. Крім того, всі сесії будуть доступні для перегляду за запитом на платформі подій WSET протягом 30 днів після закриття події. 

Реєстрація на віртуальний День відкритих дверей WSETза посиланням: https://www.wsetglobal.com/news-events/events/2022-events/2022-10-19-wset-open-house/

X
Украина