Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

українські вина

З українським вином – на сьомому небі

09.04.2021, Новини

Ви можете стати одним з 150 щасливчиків, що зможуть продегустувати кращі українські вина на висоті 10 тисяч метрів – Drinks+ розповість як!


Авіакомпанія МАУ та Odessa Wine Week об’єдналися, щоб подарувати 150 пасажирам унікальну нагоду провести фантастичну повітряну подорож, дегустуючи вина, що одержать перемогу у Всеукраїнському дегустаційному конкурсі «Odessa Wine & Spirit Awards», який вперше буде проходити в Одесі з 18 по 23 травня 2021 року в рамках винного тижня.

Підкреслювати смак та аромат кращих українських вин допоможуть спеціальні дегустаційні келихи RIEDEL, що створені для справжніх винних експертів – до речі, келихи залишаться з вами на пам’ять, щоб нагадувати про чудову повітряну дегустацію. До того ж, разом з вином ви також зможете насолодитися стравами колоритної та самобутньої одеської кухні, тож, будьте впевнені,  еногастрономічні враження та емоції від цієї повітряної дегустації ви запам’ятаєте на все життя!

Яскрава подія тривалістю 2 години, що підніме українське вино на висоту, відбудеться 22 травня о 12:00.

Маршрут: аеропорт «Одеса» – горизонтальний політ із дегустацією на висоті 10 тисяч метрів – аеропорт «Одеса».

Захід проводиться за сприяння та всебічної підтримки Міжнародного аеропорту «Одеса».

Вартість участі: 4200 грн (еквівалент $150), а кількість місць обмежена, тож радимо не зволікати та звертатися за інформацією за адресою excursion@flyuia.com.

Таку подію не можна проґавити!

X
Украина