Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Odessa Wine&Spirit Awards

У рамках Odessa Wine Week відбудеться Odessa Wine&Spirit Awards

30.03.2021, Новини

Всеукраїнський дегустаційний конкурс пройде офлайн з прямою трансляцією.


З 18 по 23 травня 2021 року в Одесі вперше пройде Odessa Wine Week (OWW), винний тиждень, програма якого збере провідних фахівців винної галузі.

Одним з грандіозних заходів Odessa Wine Week стане Всеукраїнський дегустаційний конкурс Odessa Wine & Spirit Awards, що відбудеться 18-20 травня 2021 року в форматі офлайн з прямою трансляцією українською та англійською мовами, тож слідкувати за подією матимуть можливість усі бажаючі. Захід буде проходити відповідно до правил міжнародних конкурсів, розроблених OIV.

Головними цілями конкурсу є сприяння розвитку виробництва конкурентоспроможної української виноробної продукції, поширення культури споживання вина в українському суспільстві та просування українських брендів як на вітчизняному, так і на світовому ринках.

Odessa Wine&Spirit Awards


♦ Конкурс відкритий для всіх категорій та типів вин і спиртних напоїв, які були виготовлені відповідно до законодавства країни походження.
♦Інші спеціальні вина або продукти на основі вина та спиртні напої виноградного і плодово-ягідного походження (винний та плодово-ягідні дистиляти) також будуть допущені до конкурсу.
♦ Вина та інші напої перед подачею журі будуть згруповані за категоріями згідно з регламентом OIV.


Робота дегустаційної комісії, яка складається з кваліфікованих та сертифікованих експертів (сертифікати WSET), проходитиме в лабораторії сенсорного аналізу Одеської Національної академії харчових технологій, кожному члену журі нададуть окрему кабінку, що обладнана відповідно до стандартів та вимог. Використовуватиметься дегустаційна програма Gustos Life з технологією блокчейн, що виключає можливість зміни оцінок експертів в ході проведення конкурсу та після його закінчення. Особливістю експертизи є комбінація методології сенсорного аналізу і роботи журі.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 20 травня в отелі Premier Hotel Odesa (офіційній партнер Odessa Wine Week).

Нагороди:
♥ GRAND PRIX категорії вино та міцні спиртні напої (понад 96 балів)
♥ Золота медаль (86-95,5 балів)
♥ Срібна медаль (82-85,99 балів)
♥ Бронзова медаль (80-81,99 балів)
♥ Диплом учасника конкурсу.

Логотип отриманої нагороди переможці конкурсу зможуть розміщувати на товарній етикетці свого продукту.


• Організатори: Одеська Національна академія харчових технологій (ОНАХТ); Науково-навчальна лабораторія сенсорного аналізу ОНАХТ; компанія «Експо-Юг-Сервіс».
• Співорганізатор: Громадська спілка УКРСАДВИНПРОМ.
• Генеральний медіа-партнер Odessa Wine Week: Комунікативна медіа-група Drinks+.
• Поліграфічний партнер Odessa Wine Week: Друкарня «АЛЬФА ПРЕСС».
• Партнер: Курси іноземних мов «Інтерлінгва».

Фото: facebook.com/wineandspirits, facebook.com/odessawineweek

X
Украина