Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Освіта в галузі

Gastronomy & Hospitality School

Повар, кондитер

Av. Universitaria 1801, San Miguel, Lima, Peru Lima 32, Peru 

Boston University

Энолог, винодел

Boston University Programs in Food and Wine, 808 Commonwealth Avenue, Boston, MA 02215, USA

Cornell University College of Agriculture and Life Sciences (CALS)

Энолог

260 Roberts Hall, Ithaca, New York 14853, USA

Universitat Rovira i Virgili (URV)

Энолог, сомелье, маркетолог

C/ de l'Escorxador, s/n Tarragona, Spain 43003

Винный канал Wine Masters.TV

Сомелье

Postbus 7556, 8903JN Leeuwarden, Netherlands

Lisbon Cooking Academy

Повар, кондитер

Rua Ilha Terceira, nº51 A, Lisbon, Portugal 1000-172

Университет Менделя в Брно (Mendelova univerzita v Brně)

Винодел, виноградарь

Address: Zemědělská 1665/1, 613 00 Brno, Česká republika

Niko Romito Training (Accademia Niko Romito)

Повар, кондитер

Niko Romito Formazione e Consulenza Srl, Piana Santa Liberata, 67031 Castel di Sangro (AQ), Italy

Le Cordon Bleu New Zealand

Повар, кондитер, администратор

52 Cuba Street, Te Aro, Wellington, 6011, New Zealand

NSIA

Повар, кондитер, менеджер гостиничного бизнеса

100 Symonds Street, Auckland Central, 1010, New Zealand

W.S.P.C. ΟΙΝΟΧΟΪΑ

Сомелье

Glafkou 11 (1 494,07 km), Палео-Фалиро 175 64, Греция (Γλαύκου 11, 175 64 Π. Φάληρο, Ελλάδα)

New Zealand School of Food & Wine

Сомелье, Бариста, Повар, Администратор

104 Customs Street West, Viaduct Auckland 1010, New Zealand

X
Украина