Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Скасовано акцизні марки для натуральних вин та напоїв медових

Скасовано акцизні марки для натуральних вин та напоїв медових

30.11.2021, Новини

Як щойно стало відомо, Верховною Радою було проголосовано закон про скасування акцизних марок для натуральних вин та напоїв медових.


Ще в травні парламент підтримав у першому читанні законопроєкти 5118 і 5119, які спрямовані на підтримку крафтових пивоварів, в тому числі пропозицію Роберта Горвата про скасування акцизних марок для виробників натуральних вин і медових напоїв.

Щойно головний ініціатор пропозиції про скасування акцизних марок для виробників натуральних вин і медових напоїв, український політик, народний депутат VIII та IX скликань, член депутатської групи «Довіра» Роберт Горват повідомив на своїй сторінці, що закон було проголосовано.

Скасовано акцизні марки для натуральних вин та напоїв медових

Серед іншого парламентом ухвалено зміни до законодавства в частині ввезення суб’єктами господарювання тестових зразків алкогольних напоїв, визначено процедуру електронного ліцензування та закріплено безстрокову дію ліцензій. Для поціновувачів натуральних вин та напоїв медових передбачено розлив продукції у металеві банки 0,33 л із харчового алюмінію.

«З 1 січня 2022 року ці законодавчі зміни мінімізують витрати часу та коштів виробників України», –  коментує Роберт Горват.

Источник: https://www.facebook.com/R.Gorvat/
Фото: Арсен Федосенко, agropolit.com

X
Украина