Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківСьогодні о 19.00 у Wine Club by Biologist відбудеться дегустація вин закарпатської сімейної крафтової виноробні «Вина Ковача».
Олександр Ковач займається виноробством вже 25 років. Винна карта виноробні налічує 33 позиції вина – від білого до червоного, від сухого до десертного. Перше ігристе Закарпаття виготовлено саме цією виноробнею, деякий час тому винороб налагодив виробництво петнатів.
Виноробня виробляє вина як з традиційних європейських сортів, таких як Шардонне чи Мерло, так і з екзотичніших – Іршаї Олівер, Мюлер Тургау тощо.
Вина Ковача є призерами українських та міжнародних дегустаційних конкурсів.
Пан Олександр очолює Асоціацію приватних виноградарів та виноробів Закарпаття, є засновником двох винних фестивалів в Ужгороді: «Сонячний напій» та «Закарпатське Божоле».
Дегустація вин закарпатської сімейної крафтової виноробні «Вина Ковача» відбудеться 7 жовтня 2022 року о 19.00 у Wine Club by Biologist. У вартість квитка (300 гривень) входить дегустація вин та закуски від шеф-кухаря Wine Club by Biologist.
Фото: facebook.com
16.02.2025
03.02.2025
18.12.2024
17.12.2024