Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Ринок шампанського ризикує зіткнутися з глобальним спадом

Ринок шампанського ризикує зіткнутися з глобальним спадом

Поставки шампанського у 2025 році продовжують знижуватися, і якщо поточна тенденція збережеться, річний обсяг може

Німеччина для українських вин: шанс, що вартий уваги

Німеччина для українських вин: шанс, що вартий уваги

За останні кілька років українське виноробство зробило значний крок уперед: підвищилася якість вин, розширилися експортні

Менше елітарності, більше цінності: чи зможе вино завоювати покоління Z

Менше елітарності, більше цінності: чи зможе вино завоювати покоління Z

Винна індустрія потерпає від загальносвітового зниження споживання. Чи дійсно причина у тому, що молодь відмовляється

Струмок To Kalon – turned back

Струмок To Kalon – turned back

Рада з географічних назв США (The U.S. Board of Geographic Names)  наприкінці цього літа прийняла

ProSpirits Report 2025: майбутнє міцних напоїв

ProSpirits Report 2025: майбутнє міцних напоїв

Світова індустрія міцного алкоголю переживає поворотний момент – і перший аналітичний звіт ProSpirits Report –

Porto Protocol: збереження ресурсів вимагає витрат фінансів

Porto Protocol: збереження ресурсів вимагає витрат фінансів

Porto Protocol  – організація, що опікується екологічними підходами до виробництв та кліматичними викликами, які постають

Богдан Дукаль, категорійний менеджер WINETIME

Богдан Дукаль, категорійний менеджер WINETIME

Про вина без алкоголю, але з вищою якістю. Здорова реакція на прогрес та попит Перші

Продажі вина – 4:0

Продажі вина – 4:0

Саме такий рахунок прозвучав в одній з болючих тем, піднятих лідерами світу вина під час

Baudouin Havaux, президент Concours Mondial de Bruxelles: «Ми ніколи не зупиняємося на одному місці»

Baudouin Havaux, президент Concours Mondial de Bruxelles: «Ми ніколи не зупиняємося на одному місці»

Під завісу Concours Mondial de Bruxelles, що відбувся цього року в Китаї, після останнього калібрувального

Україна на 46-му World Congress of Vine and Wine

Україна на 46-му World Congress of Vine and Wine

Вже третій рік поспіль Україна, за ініціативою ГС «УКРСАДВИНПРОМ», презентує свої вина та виноробні регіони

Попередня Наступна
Ринок шампанського

Ринок шампанського ризикує зіткнутися з глобальним спадом

Поставки шампанського у 2025 році продовжують знижуватися, і якщо поточна тенденція збережеться, річний обсяг може не досягти 220 млн пляшок. Для регіону це стане серйозним …

Читати більше →
українське виноробство

Німеччина для українських вин: шанс, що вартий уваги

За останні кілька років українське виноробство зробило значний крок уперед: підвищилася якість вин, розширилися експортні поставки до країн ЄС та багатьох інших держав світу. Одним …

Читати більше →
покоління Z

Менше елітарності, більше цінності: чи зможе вино завоювати покоління Z

Винна індустрія потерпає від загальносвітового зниження споживання. Чи дійсно причина у тому, що молодь відмовляється від алкоголю? Що має зробити галузь, аби не втрачати свою …

Читати більше →

Струмок To Kalon – turned back

Рада з географічних назв США (The U.S. Board of Geographic Names)  наприкінці цього літа прийняла рішення про видалення зі своїх охоронних реєстрів назви To Kalon …

Читати більше →
ProSpirits Report 2025

ProSpirits Report 2025: майбутнє міцних напоїв

Світова індустрія міцного алкоголю переживає поворотний момент – і перший аналітичний звіт ProSpirits Report – The Future of Spirits, підготовлений за ініціативи виставки ProWein, фіксує …

Читати більше →

Porto Protocol: збереження ресурсів вимагає витрат фінансів

Porto Protocol  – організація, що опікується екологічними підходами до виробництв та кліматичними викликами, які постають перед виноградарями та виноробами, – провела онлайн конференцію за участю …

Читати більше →
Богдан Дукаль

Богдан Дукаль, категорійний менеджер WINETIME

Про вина без алкоголю, але з вищою якістю. Здорова реакція на прогрес та попит Перші позиції безалкогольного вина з’явились на полицях WINETIME ще у 2018 …

Читати більше →
Продаж вина

Продажі вина – 4:0

Саме такий рахунок прозвучав в одній з болючих тем, піднятих лідерами світу вина під час конференції Meininger’s 2025. І він міг би стати заголовком до …

Читати більше →
Concours Mondial de Bruxelles

Baudouin Havaux, президент Concours Mondial de Bruxelles: «Ми ніколи не зупиняємося на одному місці»

Під завісу Concours Mondial de Bruxelles, що відбувся цього року в Китаї, після останнього калібрувального флайту, зареєстрованого на день, очільник конкурсу, пан Бодуен Аво (Baudouin …

Читати більше →
Украина