Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

1000 професіоналів туризму з 50 країн зберуться в Реймсі

30.09.2022, Автор: Drinks+

Міжнародна торгова виставка Wine & Spirit Tourism, яка відбудеться в Шампані у березні, стала партнером премії WTA 2022-2023.


Поділяючи місію поєднання вина та алкогольних напоїв із туризмом, Wine & Spirit Tourism International Trade Fair (WST) і Wine Travel Awards (WTA) розпочинають співпрацю у другому році премії. Спільні зусилля проєктів спрямовані на те, щоб допомогти різним операторам сфери винного туризму будувати мости та просувати свої пропозиції на міжнародному рівні.

12-14 березня 2023 року в Реймсі, місті коронацій і шампанського, відбудеться спеціалізована міжнародна виставка Wine & Spirit Tourism International Trade Fair, яка вважається першою в світі виставкою винного туризму. Місце здається ідеальним, оскільки, по-перше, відбувається в дивовижному історичному регіоні Шампань у Франції, де ще в середньовіччі було відкрито метод виробництва шампанського і коронували королів Франції. По-друге, сюди з Парижа можна дістатися поїздом менш ніж за годину.

Щоб задовольнити потреби туроператорів, туристичних агентств і MICE-покупців, WST представить широкий спектр міжнародних експонентів, що спеціалізуються на цій галузі, включаючи членів спільноти WTA. У рамках виставки WTA проведе презентацію номінантів у понеділок, 13 березня, з 15:15 до 17:15 (за паризьким часом).

Очікується, що виставку відвідають 1000 професіоналів туризму з приблизно 50 країн. Організатори наголошують, що основна ідея Wine & Spirit Tourism International Trade Fair – позиціонувати захід як щорічне місце зустрічі туристичних партнерів у секторі вина та алкогольних напоїв. WST заручається підтримкою туристичного офісу Реймса (l’Office du Tourisme de Reims) та Ерве Новеллі, президента Вищої ради винного туризму та колишнього державного секретаря з питань туризму.

Реєстрація та більш детальна інформація про міжнародну виставку Wine & Spirit Tourism тут.

Фото: WST

X
Украина