Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Armenia Wine

Armenia Wine – візитна картка країни

16.01.2024,

Наразі спільнота Wine Travel Awards рада вітати нового члена: найбільша виноробна компанія Вірменії – Armenia Wine Winery and Vineyards стала номінантом WTA 2023-2024 рр. в категорії «Бренд – візитна картка країни». Це рішення керівництва компанії буквально співпало з черговим досягненням на міжнародній арені – на одному з найпрестижніших конкурсів світу, на MUNDUS VINI Summer Tasting 2023  Armenia Wine здобула 9 вищих нагород.


Щорічно міжнародний MUNDUS VINI Summer Tasting зустрічає на своєму майданчику вина з усієї планети, визначає лідерів виноробної галузі та розповідає про них усьому світу. На конкурсі 2023 року, поряд з винами, які здобули найвищі звання від найкращих фахівців (до речі, серед суддів були й редактори Drinks+), сяяла Вірменія – завдяки здобуткам продуктів Armenia Wine.

Armenia Wine

Головний консультант компанії Armenia Wine, французький винороб Жан Батіст-Сула (Jean-Baptiste Soula) зазначив: «Подібні нагороди на масштабних конкурсах особливо важливі для правильної презентації вірменського вина на міжнародному ринку».

Медалі Armenia Wine на MUNDUS VINI Summer Tasting 2023:

Золото

  • 2020 Tariri Red Dry
  • 2019 Tariri Reserve Red Dry

Срібло

  • 2022 Armenia Red Dry
  • 2022 Armenia White Dry
  • 2022 Yerevan Red Dry
  • 2021 Tariri Karasum Red Dry
  • 2021 Tariri Karasum White Dry
  • 2021 Takar Red Dry
  • 2020 Takar Reserve Red Dry

«Нагороди, які ми вручаємо виноробним компаніям, є ознакою переваги та якості. Ці нагороди, насамперед, допомагають споживачеві зробити правильний вибір і знайти найкращі аромати у світі вина», – коментують конкурс організатори Mundus Vini.

Минулого року в рамках презентації WTA на London Wine Fair вина Armenia Wine були представлені учасникам та гостям виставки. Це лише один з невеличких кроків, які наша команда зробила разом з цим потужним підприємством. І ми пишаємося сьогодні кожною перемогою нашого номінанта та певні в подальшому тріумфі Armenia Wine на світовій арені.

_______________

Досьє D+

На сьогоднішній день виробнича потужність компанії складає до 14 млн пляшок на рік. Armenia Wine експортує вина більш ніж в 50 країн.

Фото: armeniawine.am/photos-and-videos, facebook.com/ArmeniaWineCompany

X
Украина