Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ASI

ASI оголошує про підтримку українських біженців

18.03.2022, Новини

Міжнародна Асоціація Сомельє (ASI) заявила про створення ініціатив для підтримки українців, які змушені втікати від російської військової агресії.


«Ми стурбовані долею наших українських друзів, їхніх родин та близьких. Неспровокована війна змусила народ України захищатись від російських загарбників. Багато людей залишились без будинків, мільйони, переважно жінки та діти, були змушені покинути країну. ASI підготувала ініціативу, яка, як ми сподіваємось, допоможе багатьом українцям знайти в Європі роботу у сфері гостинності, виноробства та винного рітейлу», – заявив президент ASI Вільям Воутерс (William Wouters).

В рамках програми з підтримки переміщених українців ASI організує та просуває на своєму веб-сайті платформу, яка дозволить рестораторам, власникам виноградників, роздрібним трейдерам, винним агенціям та винним освітнім установам з усієї Європи розміщувати пропозиції щодо роботи виключно для громадян України. Кожна пропозиція про роботу перевірятиметься ASI.

Воутерс уточнює, що «ситуація в Україні вимагає насамперед фінансової підтримки через уповноважені організації, які організовують допомогу біженцям: забезпечують ліками, продуктами харчування, одягом». ASI попрохала членів асоціації та прихильників просувати ініціативу, а також працювати зі своїми партнерами для надання фінансової підтримки Україні.

ASI також пропонує перелік авторитетних організацій, які можуть надати миттєву підтримку:

– Польська гуманітарна ініціатива https://www.pah.org.pl/en/ukraine

– Міжнародний Червоний Хрест https://www.icrc.org

– MSF https://www.msf.org

«Ми вже бачимо, як члени Асоціації гуртуються навколо цієї важливої справи, проводять ініціативи зі збору коштів та надають підтримку українським підприємствам за допомогою семінарів та дегустацій, присвячених українській алкогольній продукції», – каже президент ASI.

Форма для розміщення вакансії роботодавця

Форма заявки пошуку роботи

X
Украина