Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Australian Pinot Noir Challenge

Australian Pinot Noir Challenge-2023. Кількість учасників з кожним роком зростає

14.08.2023, Новини

Австралійський конкурс Піно Нуар проводиться шостий рік поспіль, його метою є порівняння кращих австралійських регіонів, відомих виробництвом високоякісного Піно Нуар. Конкурс має 42 категорії та оцінює якість, регіональні відмінності та теми, що виникають в австралійському виноградарстві та виноробстві.


Ліндсі МакКолл (Lindsay McCall), голова Australian Pinot Noir Challenge, очікує, що цього року на конкурсі буде представлено найбільшу кількість заявок і пояснює це зростаючою репутацією заходу на світовій винній сцені та доведеною здатністю збільшувати продажі вин-переможців конкурсу.

Australian Pinot Noir Challenge

«Australian Pinot Noir Challenge став еталоном як для виробників, так й для любителів Піно Нуар. Щороку наш конкурс збирає найбагатший вибір найкращих вин Піно Нуар та ефективно представляє чудові зразки з усього австралійського ландшафту. Результат для виноробень-переможців – винятковий», – каже Ліндсі МакКолл.

Australian Pinot Noir Challenge

Заявки на конкурс приймають до 18 серпня 2023 року. Вина на конкурс мають бути доставлені з 21 серпня до 1 вересня 2023 року. Суддівство проходитиме протягом двох днів – 11 та 12 вересня. Результати оголосять на гала-вечері у ресторані Cutler & Co у Мельбурні, у четвер 5 жовтня 2023 року.

Детальна інформація тут.

Джерело: winetitles.com.au
Фото: facebook.com/pinotchallenge

X
Украина