Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Beykush Winery

Бар з винами Beykush Winery відкрився у Києві

02.01.2023, Новини

Напередодні Нового року в Києві відкрився новий винний заклад – бар Artania, де пропонують широкий асортимен вин Beykush Winery.


Фірмовий заклад у Києві від Beykush Winery винний бар Artania чекає на гостей щодня. Тут можна спробувати на лише вина Beykush, які зараз пропонують у торгових мережах, але й ті, які просто так придбати неможливо – рідкісні, колекційні, експериментальні. Також заклад пропонує чудові вина інших українських виноробів. Кожен день о 19 годині тут проводитимуться дегустації. Чимала частка коштів, виручених з продажів, йде на потреби ЗСУ та на гуманітарну допомогу Миколаєву.

Artania запрошує відвідувачів насолодитися затишною атмосферою, якісними українськими винами та позитивними емоціями за адресою: вул. Хорива 25/12

Beykush Winery – сімейна українська виноробня, яка домоглася неабияких успіхів у своїй справі, про що ми розповідали у WTA Гайд. Україна. У найважкіший для нашої країни 2022 рік тут волонтерили, допомагали ЗСУ, а багато співробітників відправились на фронт захищати рідну землю зі зброєю в руках… Та попри війну і обстріли не припинялася робота і на виноградниках. Виноградарі виростили та зібрали  гарний урожай, і вина воєнного врожаю 2022 року очікуються дуже достойні. На рівні тих, що цьогоріч отримали медалі (серед яких є і золото!) на Decanter World Wine Awards.

Крім того, в цьому складному році розпочато експорт вин Beykush Winery до Великої Британії, Японії, Естонії, Фінляндії та Ісландії. І ще безліч країн у планах.

Ми вітаємо наших давніх друзів Beykush Winery зусіма успішними починаннями і звершеннями, яких  вдалося досяти попри страшні випробування. Бажаємо Перемоги, Миру і підкорення нових вершин!

Фото: https: facebook.com/beykushwinery

X
Украина