Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківTel.: +33 (0)1 42 65 24 85
Email: bistrotdusommelier@orange.fr
Web: www.bistrotdusommelier.eu/bds/
Address: 97 Bd Haussmann, 75008 Paris, France
Bistrot du Sommelier Philippe Faure-Brac – винний ресторан, місце гармонії вин і страв. Майже щоп’ятниці тут проходить Winemaker Friday зі спеціальним меню, де кожна страва поєднується з обраним кюве від винороба.
Bistrot du Sommelier Philippe Faure-Brac був номінантом Wine Travel Awards 2021-2022 у номінації Unique Program.
З перших днів відкриття ресторан завоював прихильність публіки. Філіп Фор-Брак вітає своїх клієнтів у теплій атмосфері, дбайливо консультує їх та забезпечує поповнення льоху.
Філіп кинув виклик самому собі бути одним із перших сомельє, які запустили власний ресторан, присвячений вину, з тисячами вин з усіх французьких та міжнародних виноградників у меню. У 1987 році Надін Падовані Фор-Брак (Nadine Padovani Faure-Brac) приєдналась до Філіпа.
Незважаючи на те, що Філіп має багато інших занять – він експерт, суддя, консультант і медіа-ведучий, Le Bistrot du Sommelier – це місце, до якого належить його серце. Це виставковий зал, який демонструє його бачення винної культури, сервісу та гостинності. Вони роблять це точкою тяжіння для багатьох виноробів, сомельє, де вони перебувають у клубі однодумців, де можуть вільно ділитися своєю пристрастю. Це дійсно місце обміну ідеями та думками. Місце, де можна зібратися разом, відчути себе єдиним цілим, познайомитись з новими людьми.
Філіп Фор-Брак відкрив Bistrot du Sommelier у Парижі майже сорок років тому, після того, як у 1984 виграв конкурс на звання найкращого молодого сомельє Франції.
29.10.2024
28.10.2024
25.10.2024
05.10.2024
03.09.2024
14.06.2024