Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Bordeaux Fête le Vin

Bordeaux Fête le Vin – оновлений і яскравий!

30.05.2022, Новини Автор: Ольга Піневич-Тодарюк

Цього року після дворічної перерви через карантинні обмеження Bordeaux Fête le Vin нарешті запрошує гостей!


Заходи Bordeaux Fête le Vin 2022 організовуються по всьому мегаполісу Бордо – у ресторанах і винних магазинах, виставкових залах і на мистецьких майданчиках. З 16 червня у ресторанах і винарнях буде організована попередня дегустація вин Bordeaux Fête le Vin Previews у компанії бордоських виноградарів. А 23-26 червня виноградарі чекатимуть на поціновувачів шляхетних напоїв на набережній Бордо, яка перетворюється на Бордоський винний маршрут, що проходить через різні села апелясьйонів.

Bordeaux Fête le Vin 2

Справжньою прикрасою фестивалю стануть величні вітрильники Belem і Thalassa в якості ілюстрації зв’язку між морською історією регіону та винами Бордо. Судна з зонами відпочинку та зустрічей, виставковими маршрутами, регіональною гастрономією, концертами та вечірками будуть відкриті для відвідувачів.

Гості фестивалю зможуть дізнатися про вина та найменування, які створюють репутацію Бордо, одночасно досліджуючи місця, які роблять знаменитим цей регіон в усьому світі.

У центрі уваги будуть місцеві продукти, органічне та сертифіковане виноградарство з екологічним підходом.

Також на фестивалі буде стенд Bordeaux Wine School. Протягом року Бордоська винна школа пропонує семінари для слухачів всіх рівнів, які хочуть дізнатися більше про вина Бордо. Фахівці Школи будуть поруч з гостями, щоб поділитися своїми цінними порадами під час дегустацій.

Ще одна значна подія, що пройде у цей час у Бордо – це дегустація вин номінантів та партнерів Wine Travel Awards – унікальної премії в сфері винного туризму, яку було започатковано командою Drinks+. Цей тейстинг відбудеться після проведення першої Церемонії вручення премії WTA, що відбудеться 8 червня на London Wine Fair. Усіх, хто бажає взяти участь у тейстингу зі своїми винами, запрошуємо зареєструватися тут.

Фото: bordeaux-fete-le-vin.com

X
Украина