Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Чекаємо на вино від Роббі Вільямса 

27.12.2022, Новини

Всесвітньо відомий співак, який сам давно вже не вживає алкоголю, вирішив запустити власну лінійку вина.


«Дозвольте мені розважити вас» (Let Me Entertain You) – як у відомому хіті, заявляє Роббі Вільямс і реєструє торговельну марку для нового асортименту напоїв.

У грудні Вільямс подав заявку до Управління інтелектуальної власності Великої Британії, щоб мати можливість продавати вина, алкогольні напої та алкогольні напої під брендом Rude Rise – на згадку про його хіт «Rudebox». Назва бренду буде дійсна протягом 10 років, якщо зірка отримає добро.

Співак протягом останніх 20 років веде тверезий спосіб життя і раніше розповідав, що кілька разів проходив реабілітаційний курс для лікування залежності. У 2020 році під час прямого ефіру в Instagram він назвав  «оманою» вживання алкоголю та наркотиків.

«Те, що стосується наркотиків і алкоголю, – це омана. У Великій Британії та багатьох інших країнах це так само природно, як дихати, – сказав він під час ефіру. – Ця парадигма, згідно з якою ти отримуєш розваги та справляєшся з життям… Нам не потрібно було цього робити».

Але, з огляду на його дії зараз, погляди співака стали менш радикальними. Прагнення Вільямса запустити колекцію вин, скоріш за все, з’явилося через успіх винного підприємства Гері Барлоу у партнерстві з Benchmark Drinks. Роббі збирається скласти конкуренцію колишньому колезі по гурту Take That, який виробляє вина під власним брендом Gary Barlow. 

Барлоу нещодавно розповів, що за перший рік було продано півмільйона пляшок з його винної колекції. Цей успіх відзначили пишною вечіркою в лондонському супермаркеті Harvey Nichols. Гері Барлоу заявив, що «попереду буде ще більше», і повідомив, що поточний асортимент, який складається з білого, червоного та рожевого вин, буде розширено найближчим часом.

За матеріалами thedrinksbusiness.com

X
Украина