Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Edrington

Дохід Edrington перевищив 1 мільярд фунтів стерлінгів

05.07.2023, Новини

Власник престижних алкогольних брендів The Macallan, Highland Park і The Glenrothes вперше подолав бар’єр доходу в 1 мільярд фунтів стерлінгів, про що повідомив його генеральний директор.


Компанія Edrington, що займається виробництвом алкогольних напоїв ультра-преміум класу, зі штаб-квартирою в Шотландії, побила власний рекорд доходів, «незважаючи на низку зовнішніх проблем», повідомляють у компанії. Протягом року, що закінчився 31 березня 2023, дохід Edrington склав 1 мільярд фунтів стерлінгів, це означає зростання на 22% порівняно з результатами 2021-2022 р.р.

Генеральний директор Edrington Скотт Маккроскі (Scott McCroskie) сказав, що бізнес показав високі результати «майже у всіх країнах, де продається наша продукція». Він назвав цей рік «видатним з погляду зростання та інвестицій».

Edrington

Провідний бренд The Macallan продовжував очолювати зростання компанії, тоді як The Glenrothes, Highland Park та Naked Malt зросли вартісними продажами, випереджаючи обсяги.

«Ці високі показники дозволили нам інвестувати лідируючі в галузі суми у наші бренди, наших співробітників та нашу діяльність загалом, а також фінансувати значний викуп акцій, – каже Маккроскі. – Я впевнений, що Edrington має гарні можливості для досягнення стійкого успіху у майбутньому».

За словами Скотта Маккроскі, особливо сильними ринками у 2022–2023 роках були Китай, Гонконг, Тайвань, Велика Британія, Іспанія, Домініканська Республіка та США.

Віскі The Famous Grouse показав хороші результати на своїх основних ринках у Північній та Східній Європі, а також у Великій Британії. Бренд преміального рому Brugal продемонстрував «видатне зростання» у Домініканській Республіці та Іспанії.

У березні цього року компанія Edrington придбала 50% акцій іспанського виробника Grupo Estévez, завдяки чому власник престижних алкогольних брендів забезпечив собі постачання фірмових «хересних бочок» для The Macallan.

Edrington

Edrington також став мажоритарним акціонером ультра-преміального бренду американського віскі Wyoming Whiskey.

Компанія запустила подкаст Stillhouse і досягла своїх цілей щодо скорочення викидів вуглекислого газу в рамках свого зобов’язання досягти чистого нуля до 2045 року.

Бренди, що належать Edrington, поширюються більш ніж у 100 країнах через спільні підприємства та угоди з третіми сторонами. Основним акціонером компанії є The Robertson Trust.

Джерело: thedrinksbusiness.com, thespiritsbusiness.com
Фото: edrington.com, beveragedaily.com

X
Украина