Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Domaines Pierre Chavin

Domaines Pierre Chavin

26.01.2022, Винні дороги

Tel.: +33 (0)4 67 90 12 60
Web: https://www.pierre-chavin.com/en/
Email: commercial@pierre-chavin.com
Address: 2 boulevard Jean Bouin 34500 Béziers, France


Матильда Булахен (Mathilde Boulachin), генеральний директор і засновник Pierre Chavin, яка народилася і виросла в Шампані, 10 років тому задумала розробити безалкогольну альтернативу винам та ігристим винам. Під час вагітності вона хотіла пити щось ще, крім води та соків, будучи експертом з маркетингу, Матильда розробила бренд преміум-класу з чіткою стратегічною метою: стати провідним французьким гравцем у категорії безалкогольних вин.

Domaines Pierre Chavin

На сьогоднішній день колекція «Alcohol Free» є флагманським асортиментом бренду. Елегантна та різноманітна лінійка «Alcohol free» користується популярністю та підтвердила репутацію Pierre Chavin серед світових лідерів безалкогольної індустрії.

Domaines Pierre Chavin

Також компанія виробляє колекцію «Organic», яка, за словами творців, закріпила за Chavin репутацію переможця, колекцію «Haute couture» – широкий асортимент вин, що відображають найкращі терруари Франції, етикетки на пляшки наклеюють вручну, «Trendy» – колекцію, про яку кажуть, що її несподівані смаки дозволяють Pierre Chavin завжди бути на крок попереду.

Domaines Pierre Chavin

Завдяки глибокому розумінню потреб споживачів, компанія Pierre Chavin досягла успіху у своїй місії, пропонуючи інноваційні лінійки вин, які поєднують у собі традиції, елегантність та сучасність.

Фото: pierre-chavin.com, facebook.com

Drinks+ рекомендує
X
Украина