Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Дослідження з українського виноробства

Дослідження з українського виноробства перекладене англійською мовою

15.03.2024, Новини

Нам приємно повідомити, що над англійською версією дослідження історії вин України Анни Євгенії Янченко «29 Centuries» працювала номінантка премії Wine Travel Awards Дар’я Холодиліна.


Українка за походженням Дар’я Холодиліна є експертом у сфері вина і винного туризму в Грузії, а також співавторкою книги про грузинське вино, єдиного англомовного путівника по виноробних регіонах Грузії «Georgia: A Guide to the Cradle of Wine». Тепер завдяки спільній роботі Дар’ї та відомої української винної експертки, авторки книг і досліджень про вино Анни Євгенії Янченко світ познайомиться також з історією українського виноробства.

На своїй сторінці в соцмережі Дар’я не стримувала емоцій від цієї роботи: «Я пишаюся тим, що ця книга вийшла. Для мене це більше, ніж просто ще одна історична книга, оскільки вона проливає світло на факти, які були приховані або нехтувані протягом багатьох років. Це захоплююче читання, повне цінної інформації».

Ми щиро бажаємо Дар’ї  перемоги у номінації Wine & Food Influencer/The Brightest Journey. Підтримайте своїми голосами яскраву і талановиту номінантку тут.

X
Украина