Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ENOEXPO

Drinks+ & Wine Travel Awards починає плідну та активну співпрацю з ENOEXPO

10.07.2023, Новини

8-10 листопада у Кракові відбудеться ювілейна 20-та ENOEXPO – найбільша та найважливіша подія у Польщі, що поєднує всю виноробну промисловість. Wine Travel Awards представить на ENOEXPO власний стенд з можливістю презентації вин партнерів WTA, Walk-Around Tasting, а також ще багато цікавого. Слідкуйте за анонсами на www.winetravelawards.com та www.drinks.ua.


Цього року Drinks+ & Wine Travel Awards починає плідну та активну співпрацю з найбільшою винною виставкою Польщі – ENOEXPO, яка тепер має статус «The fair-partner of Wine Travel Awards» і стала номінантом третього сезону WTA у номінації «Enogastronomic Events – Magnet of the Region». Виставка відбудеться 8-10 листопада. На заході буде представлено стенд з можливістю презентації вин партнерів WTA – глобальної події в галузі винної, кулінарної та туристичної індустрії, що об’єднує міжнародних професіоналів з усього світу. Також в один із днів виставки відбудеться івент Wine Travel Awards, про який  ми будемо повідомляти у наступних новинах.

ENOEXPO

ENOEXPO – є найбільшим винним заходом у Польщі, це професійна B2B-зустріч, яка дає можливість встановити ділові контакти між виробниками, імпортерами та дистриб’юторами з усього світу. Виставка пропонує презентації вин з різних куточків світу, зустрічі та майстер-класи, що проводяться визнаними експертами Винної академії ENOEXPO, та престижні винні конкурси.

Цього року Винний конкурс ENOEXPO пройде в п’ятнадцяте. До участі у конкурсі запрошуються виробники та імпортери вина, незалежно від того, чи є вони учасниками виставки ENOEXPO.

Заявки на участь у конкурсі приймаються в п’яти номінаціях:

  • Сухі та напівсухі білі вина (до 18 г цукру);
  • Ігристі вина;
  • Сухі та напівсухі рожеві вина (до 18 г цукру);
  • Сухі та напівсухі червоні вина (до 18 г цукру);
  • Солодкі, напівсолодкі та кріплені вина (понад 18 г цукру).

Медаль ENOEXPO є престижною нагородою, що підтверджує виняткову якість представлених зразків та допомагає досягти комерційного успіху. Урочисте вручення медалей відбувається у перший день ENOEXPO, нагороджені вина виставляються у вітринах виставки, щоб присутні могли їх бачити.

Докладніше про конкурс та участь у ньому можна дізнатися тут.

ENOEXPO

Також в рамках виставки пройде Конкурс польських вин та сидру, основна ідея якого – просування вина, сидру та медовухи, вироблених у Польщі. Конкурс відкритий для виробників зазначених напоїв, незалежно від того, чи є вони учасниками виставки ENOEXPO®. Більш детальна інформація тут.

ENOEXPO проводиться одночасно з HORECA/GASTROFOOD – 30-ю Міжнародною виставкою обладнання для готелів та підприємств громадського харчування HORECA та 21-ою Виставкою продуктів харчування та напоїв для громадського харчування GASTROFOOD.

Фото: enoexpo.krakow.pl

X
Украина