Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Einat Winery

Einat Winery – винна осінь у Нью-Йорку

06.09.2024, Новини

26 вересня Андрій Макаревич та Ейнат Кляйн запрошують усіх бажаючих відвідати унікальний вино-музичний захід, який відбудеться у самому серці Брукліна – Industrial Event Space.


Виноробня Einat Winery, номінант Wine Travel Awards, розташована в Самарії (Ізраїль). Власники – Ейнат Кляйн та Андрій Макаревич, ось вже кілька років, відколи світ побачив перших «котів», організовують винні вечори, кожен з яких є унікальним по-своєму.

Einat Winery

26 вересня у місті «Великого Яблука» відбудеться ще одне свято вина та гарного настрою, зіткане двома талантами. Якщо ви любите вино, музику і хочете наповнитися позитивом – ласкаво просимо до Брукліна! Ласкаво просимо до Андрія та Ейнат! Захід присвячений на честь виходу Einat Winery на ринок США при ексклюзивному партнерстві з дистриб’ютором Bam Wine & Spirits.

Einat Winery

У програмі вечора вино від Einat Winery, крафтові закуски та чудовий джаз за участю джаз-бенду Костянтина Гевондяна. А найголовніше – живе спілкування з Андрієм та Ейнат у неформальній обстановці. Андрій Макаревич також прочитає своє оповідання, написане спеціально з нагоди презентації власного бренду вина, але натхненного областю виноробства загалом.

Квитки за посиланням.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Джерело: facebook.com/showimpulse
Фото: facebook.com/showimpulse

X
Украина