Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Легенди Шампані

Ейнат Кляйн та Андрій Макаревич – тур «Легенди Шампані»

28.03.2024, Статті

Ранкові та вечірні дегустації і відвідування Домів та Замків. Ейнат Кляйн, номінант Wine Travel Awards у категорії Top Guide та її чоловік Андрій Макаревич збираються відвідати Шапань та запрошують усіх шанувальників вишуканих вин «піти їх стопами».


Винний письменник, експерт та сомельє – Юрій Праушкін та його дружина Ольга є власниками приватного пансіону Auprès du Château у Танлі та бутік-готелю Villa Thaіs, розташованого у місті Тоннері. Вони організовують тури для невеликих груп – «Легенди Шампані». Саме в такий тур наприкінці квітня і вирушають Ейнат Кляйн та Андрій Макаревич.

Ейнат Кляйн

(Примітка редакції: цього року номінантами міжнародної премії Wine Travel Awards стала Ейнат Кляйн у категорії Top Guide та її віноробня Einat Winery у категорії Must Visit, голосування триває до 31 березня включно).

«Програма включає відвідування шампанських Домів та Замків, знайомство з Шаблі, поїздку до Реймсу, а також ранкові та вечірні дегустації, – пише на своїй сторінці в соцмережі Ейнат Кляйн. – Юрій спеціалізується на винах Шампані та Бургундії, спеціально для цього туру він зробив виняткову добірку легендарних шампанських великих років: Cristal 2002, 2004, 2008, 2012, Deutz, Krug, Pol Roger Sir Winston Churchill, Bollinger та ін. Вечері готує Ольга, яка є дипломованим шеф-кухарем».

Наступний тур буде організовано 24-29 травня. Він буде не менш унікальним. На учасників чекають вина Шампані та знаменита французька кухня в авторському виконанні.

Більш детальну інформацію про тур можна дізнатися у Ейнат Кляйн.

Фото: facebook.com/einat.klein2

X
Украина