Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Хав'єр Пажес

Хав’єра Пажеса переобрано на посаду голови Cava DO Regulatory Council

02.08.2022, Вино

Переобраний на посаду президента Cava Хав’єр Пажес обіцяє «зміцнювати престиж та світову популярність одного з ігристих вин найвищої якості в світі».


Хав’єра Пажеса (Javier Pagés) було переобрано на посаду голови Cava DO Regulatory Council дванадцятьма його колегами в штаб-квартирі DO у Вільяфранка-дель-Пенедес. У рамках свого подальшого перебування на посаді Пажес зосередиться на стратегічному плані DO щодо «підняття престижу» Cava на міжнародній арені.

Хав'єр Пажес

Фахівці коментують, що під час пандемії спостерігається помітне зростання продажів кави, 2021 рік завершився рекордною кількістю продажів: +17,33% (252 млн пляшок), це найвищий показник в історії кави. 71% загального обсягу продажів DO припадає на міжнародний ринок. Основною країною-споживачем кави є Німеччина (+4,23%), за нею слідують США (+40%), Бельгія, Великобританія, Японія.

Хав’єр Пажес заявляє, що тепер він зосередиться на вдосконаленні стратегічного плану DO, який включає посилення сегментації за найменуваннями Cavas de Guarda Superior (Reserva, Gran Reserva і Paraje Calificado), ініціативи в галузі сталого розвитку, а також зонування, що підкреслює унікальність виноградників і територій.

Маючи понад 70% міжнародних продажів, Cava є найбільшим експортером DO в Іспанії. Промисловість Cava налічує понад 38 000 га виноградників та понад 6 800 виноградарів. 370 асоційованих виноробень розташовані більш ніж у 100 країнах.

Джерело: harpers.co.uk
Фото: cava.wine

X
Украина