Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Henkell Freixenet Ukraine

Henkell Freixenet Ukraine запрошує до нового фірмового магазину!

11.01.2022, Новини

Справжній подарунок українським поціновувачам вин, лікерів та міцного алкоголю напередодні Нового року зробила Henkell Freixenet Ukraine – компанія з відмінним портфоліо та довірою споживачів в усьому світі.


На полицях нового магазину офіційний імпортер представляє визнані бренди – продукцію компаній Henkell, Freixenet, Mionetto, Furst von Metternich, Segura Viudas, Schloss Johannisberger, Cardenal Mendoza, Mangaroca Batida тощо.

Henkell Freixenet Ukraine shop

Слід зазначити, що у винному бутіку представлені всі напої, які пропонує онлайн-магазин champarty.com.ua. Це дуже зручно для тих, кому не подобається робити покупки через інтернет.

Henkell Freixenet Ukraine shelf

Крім того, як і в онлайн-магазині, тут постійно проводяться акції і за спеціальною ціною пропонують «Товар тижня». Таким чином покупці мають можливість придбати елітний алкоголь за лояльною ціною.

Henkell Freixenet Ukraine showcase

Фірмовий магазин Henkell Freixenet Ukraine розташований в середмісті Києва в БЦ «Сенатор», що знаходиться за адресою вул. Московська, 32/2. На вас чекають ексклюзивні пропозиції, всесвітньо відомі вина та алкогольні напої, а також атмосфера гостинності і досвідчені продавці, які допоможуть зробити правильний вибір.

X
Украина