Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Ibis Restaurant & Cooking School

Ibis Restaurant & Cooking School

19.08.2022, Освіта

Web: www.facebook.com/ibisrestaurantandcookingschool/
Tel.: +20 1060906048
Address: Izbet, Village, Faiyum Governorate 2822670, Egypt


Багато гостей приходять у цей єгипетський ресторан, щоб скуштувати різну рибу та смачні десерти, хтось – випити ароматну каву та помилуватися гарним видом з вікна. Відвідувачі розповідають, що в Ibis Restaurant чудовий сервіс та доступні ціни… Але є й інша категорія гостей – ті, хто приходить сюди на програму «Основи професійної кулінарії». Так, Ibis – це не тільки ресторан, а й Cooking School. Навчальна програма включає теорію та практику прямо за місцем навчання.

Ibis Restaurant & Cooking School

Засновник Ibis Restaurant & Cooking School – шеф із Швейцарії Маркус Ітен (Markus Iten), є засновником та почесним президентом Єгипетської асоціації шеф-кухарів, а також представником Всесвітньої асоціації товариств шеф-кухарів (WACS) у регіоні Близького Сходу та Африки.

Ibis Restaurant & Cooking School

Маркус Ітен – шеф-консультант та тренер з більш ніж 40-річним досвідом роботи в галузі приготування їжі та управління комерційними кухнями. Асоціація єгипетських кухарів, започаткована ним у 1997 році, є історією успіху і з кожним роком розширює свої послуги для єгипетських кухарів.

Ibis Restaurant & Cooking School

Прийти навчатися до Ibis Restaurant & Cooking School можуть як аматори, так і шеф-кухарі, які бажають отримати знання та запозичити досвід у відомого шефа.

Фото: facebook.com/ibisrestaurantandcookingschool

X
Украина