Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Кафе на честь загиблого героя

23.02.2024, Бар Автор: Олександра Бантишева

У Харкові відкрито кафе «Паломник». Саме таким був позивний 26-річного Андрія Авілова, професійного бармена, який з першого дня війни став на захист нашої країни.


Адвокат Олена Авілова, мати Андрія Авілова, професійного бармена, який загинув 7 вересня 2022 року під час звільнення міста Балаклія – здійснила давню мрію сина і відкрила кав’ярню, назвою якої став його позивний – «Паломник».

На захист держави Андрій став 26 лютого 2022 року, був водієм, потім – штурмовиком-кулеметником. Однак свій перший військовий досвід хлопець отримав ще у 2014 році…

Юриста за освітою, Андрія більш приваблювала кар’єра бармена, він працював у кав’ярнях та ресторанах Харкова і мріяв про власний заклад.

Стіни кав’ярні «Паломник» увішані світлинами наших захисників, на одній стіні – кольорові, це військовослужбовці, які продовжують боронити Україну, на іншій – чорно-білі портрети… Сюди приходять випити кави або чаю, подивитися в очі парням на світлинах, помовчати та подумки подякувати за те, що ми можемо пити цю каву або чай, бачити небо і мріяти про щось заповітне, що обов’язково здійснимо після нашої Перемоги.

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!

Кафе «Паломник» знаходиться за адресою: м. Харків, пр. Науки, 19

Фото: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091978050246

X
Украина