Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

LWF-scaled.jpg

На London Wine Fair повертаються провідні компанії Великої Британії та Південної Африки

14.03.2024, Новини

У 2024 році кілька провідних агентів, імпортерів та логістичних компаній Великої Британії повернуться на London Wine Fair. За два з половиною місяці до початку виставки 90% площі вже підтверджено або зарезервовано, і організатори повністю очікують досягнути максимальної обсягів задовго до події, яка відбудеться у травні.


Серед тих, хто повертається у павільйони виставки, компанія Mentzendorff, яка виставиться вперше за 12 років; Buckingham Schenk, яка відзначатиме свою 50-річчя; Freixenet Copestick; Hillebrand Gori UK; Lanchester Wines; та Origin Wine.

У цьому році London Wine Fair вперше буде мати спеціальну зону, присвячену Азії, з найбільшою у своєму роді ​​вибіркою азіатських виробників, що охоплюватиме вино, спиртні напої, саке та інше. В межах цього заходу своїм першим павільйоном буде представлена Японія, в якому візьмуть участь більше десятка виробників. Також вже зареєструвалися чотири виробники напоїв з Китаю, очікується, що їх буде більше.

Після шестирічної відсутності свою участь у виставці 2024 року підтвердила Wines of South Africa, що повертається з великим Pop-Up дегустаційним заходом, який відбудеться  21 травня. У дегустації візьмуть участь найкращі виробники Південної Африки з широким спектром вин – від знаменитих брендів, таких як Spier, DGB, Waterkloof та Springfield, до менш відомих виробників, які шукають представництва. Групи Cap Classique (традиційні ігристі вина Південної Африки) і Stellenbosch Cabernet Collective підкреслюють важливість цих двох категорій для Південної Африки на ринку Великої Британії.

Джо Верінг, менеджер з ринку Великобританії та Європи, Wines of South Africa, зазначив: «Багато виробників Wines of South Africa, які цьогоріч демонструють свої вина на London Wine Fair, мають вражаючі показники сталого розвитку та надихаючі історії. Для кожного портфоліо та винної карти знайдеться щось від нашого Cap Classique до нашого Chenin, Cabernet Sauvignon та Pinotage».

Керівник London Wine Fair, Ханна Тові, прокоментувала майбутню подію: «Після успішної виставки минулого року, на якій кількість експонентів зросла на 30% у порівнянні з 2022 роком, а кількість відвідувачів збільшилася на 14%, ми дуже оптимістично налаштовані  на рахунок виставки 2024 року, яка планує досягти максимальної ємності. Ми раді вітати провідні британські компанії, що повертаються, поряд з павільйонами країн Нового та Старого світу, новими виробниками та відомими брендами, які приєдналися до таких постійних експонентів, як Hatch Mansfield, Awin Barratt Siegel, Richmond Wine Agencies, Ellis Wines, EWGA, Felix Solis, H2Vin, Marcato Direct, Beyond Wine і Friarwood Fine Wines. Це дуже позитивний знак для ринку Великої Британії, Ми будемо анонсувати наші плани щодо нових та захопливих можливостей та контенту для London Wine Fair  протягом наступних тижнів, щоб переконатися, що виставка 2024 року стане найбільш актуальною та прогресивною, охоплюючи все: від викликів галузі до майбутніх тенденцій, нових категорій та чудових вин».

London Wine Fair відбудеться у Олімпії з 20 по 22 травня. Реєстрація відвідувачів вже відкрита за адресою: www.londonwinefair.com

X
Украина