Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Bocuse d’Or

Національний відбір професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d’Or відбудеться у Києві 11 жовтня

12.09.2021, Новини

Ця знакова подія пройде в Україні вперше.


11 жовтня 2021 року в КиївЕкспоПлаза вперше в Україні відбудеться Національний відбір професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d’Or. Конкурс проводиться у світі з 1987 року.

Протягом 6 годин 8 команд професійних кухарів в режимі реального часу перед журі та гостями будуть змагатися за право представляти нашу країну на Європейському фіналі у 2022 році.

Окрім Національного відбору, будуть проводитись майстер-класи від знаменитих шеф-кухарів, лекції та воркшопи від представників індустрії.

Bocuse d’Or.

Територію КиївЕкспоПлаза поділять на дві зони:

♦ Зона Національного відбору:

• 8 кухонь (kitchen box) для приготування страв 8 командами-учасниками;
• Grand Stage – окрема кухня для майстер-класів від іменитих шеф-кухарів.

♦ Зона Експо:

• зона офіційних партнерів, які будуть проводити конкурси та дегустації;
• виставкова зона з місцевими представниками індустрії;
• Lecture zone відкритого типу;
• Workshop zone відкритого типу;
• Food & Bar zone.

Хедлайнерами Grand Stage виступатимуть:

– Артур Казарицький – су-шеф в ресторані Geranium, 3* Michelin, учасник Великого фіналу Bocuse d’Or 2021;
– Ахім Швекендік – Nacht der Sterne, шеф-кухар ресторану Schlosshotel Münchhausen, 1* Michelin, входить у Топ-100 найкращих шефів Німеччини;
– Кзав’є Бурйо – шеф-кухар і тренер в Ecole Ritz Escoffier & Alain Ducasse Company, засновник Cooking Training & Consulting в Парижі.

Деталі та квитки на сайті.

X
Украина