Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківЦя знакова подія пройде в Україні вперше.
11 жовтня 2021 року в КиївЕкспоПлаза вперше в Україні відбудеться Національний відбір професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d’Or. Конкурс проводиться у світі з 1987 року.
Протягом 6 годин 8 команд професійних кухарів в режимі реального часу перед журі та гостями будуть змагатися за право представляти нашу країну на Європейському фіналі у 2022 році.
Окрім Національного відбору, будуть проводитись майстер-класи від знаменитих шеф-кухарів, лекції та воркшопи від представників індустрії.
Територію КиївЕкспоПлаза поділять на дві зони:
♦ Зона Національного відбору:
• 8 кухонь (kitchen box) для приготування страв 8 командами-учасниками;
• Grand Stage – окрема кухня для майстер-класів від іменитих шеф-кухарів.
♦ Зона Експо:
• зона офіційних партнерів, які будуть проводити конкурси та дегустації;
• виставкова зона з місцевими представниками індустрії;
• Lecture zone відкритого типу;
• Workshop zone відкритого типу;
• Food & Bar zone.
Хедлайнерами Grand Stage виступатимуть:
– Артур Казарицький – су-шеф в ресторані Geranium, 3* Michelin, учасник Великого фіналу Bocuse d’Or 2021;
– Ахім Швекендік – Nacht der Sterne, шеф-кухар ресторану Schlosshotel Münchhausen, 1* Michelin, входить у Топ-100 найкращих шефів Німеччини;
– Кзав’є Бурйо – шеф-кухар і тренер в Ecole Ritz Escoffier & Alain Ducasse Company, засновник Cooking Training & Consulting в Парижі.
Деталі та квитки на сайті.
20.11.2024