Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

National-Wine-Day

«Національний день вина» Молдови 2024 року: грандіозне свято, відзначене нагородами

13.09.2024,

5-6 жовтня Молдова заграє строкатими барвами з «Національним днем ​​вина», святом, яке стало улюбленою осінньою традицією мешканців та гостей Кишинева.


Цього року захід обіцяє бути ще яскравішим, адже «Національний день вина» святкує свою нещодавню перемогу у Wine Travel Awards 2023-2024 як Enogastronomic Event/Magnet of the Region. Ця нагорода, оголошена посольством Молдови у Великій Британії 21 травня, підкреслює міжнародну привабливість та визнання виняткових вин і культури виноробства Молдови.

 

Свято, що проходитиме на головній площі Кишинева, збере понад 100 молдавських виробників, пропонуючи дегустації як свіжих молодих вин, так і рідкісних вин обмеженого випуску. Крім вина, на фестивалі буде представлена ​​багата кулінарна спадщина Молдови – мамалига, сармале та інші традиційні страви, які ідеально поєднуються з місцевими винами. На вас чекає жива музика, яскраві народні танці та майстер-класи під керівництвом експертів, які занурять гостей в історію та майстерність молдавських вин.

Цього року відвідувачі зможуть взяти участь в екскурсіях виноградниками найкращих виноробних регіонів – Кодру, Штефан-Воде та Валул-луй-Траян. Екологічні зони відпочинку та практичні майстер-класи з традиційних ремесел, таких як гончарна справа та вишивка, ще більше збагатять культурний досвід.

Національний день вина Молдови

З кожним роком виноробна сцена Молдови отримує все більше і більше заслуженого міжнародного визнання і цьогорічний «Національний день вина» надає чудову можливість відкрити для себе автентичні смаки та гостинний дух цієї динамічної виноробної країни. Не пропустіть найбільший винний фестиваль у Східній Європі!

X
Украина