Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Nemea

Неопалима Немея запрошує на Дні молодого вина

26.08.2024,

Один з найпотужніших винних регіонів Греції – Немея готується до традиційного свята молодого вина, яке в цьому році пройде на Пелопоннесі з 31.08 по 1.09. Наші оглядачі напередодні побували в гостях у переможця голосування Wine Travel Awards  – на виноробні SEMELI і готові порекомендувати новинки, які варто продегустувати усім, хто збирається в ці краї.


Зауважимо, що цього спекотного літа Немея пережила жахливу пожежу, яку не вдавалося загасити протягом трьох днів, і яка зачепила виноградники довкола «Семелі». Але вина немейської ктіми такі вишукані, місцевий ландшафт такий чарівний, а дизайн цієї виноробні настільки вражаючий, що навіть така трагедія не здатна зіпсувати вражень.

Цього року до таких хітів, як популярне лососево-рожеве DELEAR, або свіжий бленд Асіртіко і Мосхофілеро під найменуванням SOFIA додалися два слабоалкогольні вина – біле та рожеве з міцністю в 6 градусів.

Ще одна рекомендація від наших журналістів – ESPERA. Це унікальне десертне червоне вино, виготовлене з висушених на сонці ягід. Втім, кожне вино «Семелі» варте уваги.

 

До речі, в цьому році виноробня пропонує вишуканий пейрінг – отже тут можна і пообідати, милуючись панорамою гір та виноградників.

А потім радимо не проминути ктіму Папайяні – ще одного номінанта і переможця голосування WTA. В цьому році широкий асортимент цієї виноробні, що створює вина зі 100% органічного винограду, також поповнився рядом новинок.

Для тих, хто не в змозі відвідати Немею, винороби цього видатного регіону влаштовують свято вина «Великі Дні Немеї в Афінах», заходи якого стартують вже в п’ятницю, 30.08. Презентація буде проведена доктором Стефаносом Кундурасом та Яннісом Каракасісом MW.

 

X
Украина