Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Leleka Wines

Новинка від Leleka Wines: дегустація ігристих

27.04.2024, Новини

Цього тижня у ресторан IDILLIO відбулася презентація ігристих вин від Leleka Wines. Ділимося своїми враженнями від дегустації.


З панорамних вікон ресторану відкривається мальовничий краєвид на річку Дніпро та квітучий весняний Київ. Надихаюча локація стала влучним доповненням до елегантних ігристих від Leleka.

Колекція ігристих складається з трьох позицій: брют, напівсухе та напівсолодке. Ігристі виготовлені із сорту Аліготе.

Богдан Панчук бренд амбасадор Leleka Wines прокоментував новинку: «Тихі вина Leleka Wines почали створюватися ще у 2019 році, а 2020-му, у жовтні, відбулася перша презентація. Однак, вже тоді виникало бажання поповнити лінійку ще й ігристими винами. Тож у 2021 році ми приступили до виготовлення ігристого, переробили виноград Аліготе для того, щоб зробити ігристі вина, однак через війну проєкт був відкладений. І ось, нарешті, 2023 рік дав нам можливість реалізувати нашу мрію, а мій гештальт тепер закритий».

Колекція ігристих Leleka Wines складається з трьох позицій: брют, напівсухе та напівсолодке. Ігристі виготовлені із сорту Аліготе методом Шарма.

Починаємо, звичайно, з брюту. Класичний свіжий Leleka Wines брют має дрібний перляж  в ароматі літні квіти, зелене яблуко, мінеральність, легкий смак жовтих фруктів, посмак свіжий та маслянистий.  Процес виробництва тривав 40 днів з десятиденною витримкою на дріжджовому осаді.

Напівсухе ігристе вино від Leleka Wines – в ароматі екзотичні фрукти, ванільний штрудель, ананас поєднуються зі смаками ароматного меду із квітучої акації, вино витримане на дріжджовому осаді має мінеральний посмак з кремовими нотами.

Напівсолодке ігристе Leleka Wines – вино з дійсно добре інтегрованою кислотністю, солодким довгим посмаком, в ароматі банановий пиріг із ваніллю.

Бажає команді Leleka Wines розвитку, а нам всім якнайшвидшої Перемоги!

X
Украина