Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Esterhazy Palace

Палац Естергазі: вино, вечеря та культурний досвід спекотного літа

21.06.2023,

Schloss Esterházy (палац Естергазі), розташований у Бургенланді, Австрія, номінант WTA та переможець публічного голосування в категорії Cultural mission, традиційно є одним із найпопулярніших місць країни як для місцевого, так і для міжнародного туризму. 


Захоплюючий і вражаючий палац Естергазі зберігає багато спогадів, якими можна поділитися – тут творив Йозеф Гайдн, це колиска віденського класицизму, а також місце проведення чудових концертів і свят. Сьогодні палац приймає відвідувачів як музей і сучасне місце проведення подій.

Культурна програма, що тут пропонують, включає захоплюючі пригоди: екскурсії, тематичні пікніки, літні класичні ранки, оперу під відкритим небом, концерти джазової та рок-музики, сімейні фестивалі та інші особливі заходи, які безсумнівно, привернуть увагу всіх типів мандрівників і любителів культури цього літа. Палац Естергазі розташований лише за годину їзди на автомобілі від Відня посеред унікального паннонського ландшафту. Це справжній туристичний магніт регіону.

Метою приватного фонду Естергазі є створення зв’язку між минулим і сьогоденням та інтерпретація історії на основі сучасного підходу, інтегруючи сучасну культуру, гастрономію та виноробство в класичне та історичне середовище. Наприклад, у колишніх придворних конюшнях можна знайти першокласний ресторан «Henrici», де подають страви паннонської та середземноморської кухні. Зовсім поруч відвідувачі можуть насолоджуватися чудовими винами Бургенланда та майстер-класами в Selektion Vinothek Burgenland, які супроводжують регіональні частування сезону в Kulinarium Burgenland Market Hall.

З 9 по 24 вересня 2023 року в палаці Естергазі відбудеться фестиваль Herbstgold. Він поєднає аспекти класичної, джазової та балканської ромської музики з їжею та вином та традиціями історичного місця.

Однією з головних визначних пам’яток палацу, безсумнівно, є найбільший музей вина в Австрії, розташований у підвалі Естергазі. Тут представлено понад 700 експонатів з багатої історії вина Бургенланда. Музей вина, який займає просторі кімнати, коридори та склепіння палацу, пропонує автентичну екскурсію у світ вина та історію винної культури паннонського регіону.

Мультикультурна подорож у поєднанні з дивовижними австрійськими винами та гастрономічними делікатесами із серця Бургенланду – мабуть, одна з найкращих речей, які можна відчути цього літа. Палац Естергазі зустрічає гостей!

X
Украина