Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Євро-2024

Пивна «магістраль» для вболівальників Євро-2024

07.06.2024, Новини

Інженери подбали про те, щоб уболівальники Чемпіонату Європу з футболу мали достатньо пива на стадіоні в Гельзенкірхені.


Стадіон Veltins-Arena, також відомий як Arena AufSchalke, розташований у землі Північний Рейн-Вестфалія, був відкритий у 2001 році та має низку технологічних особливостей, у тому числі – розсувний дах. Але, що особливо важливо для любителів пива – тут є «пивна супермагістраль», якою пиво доставляється в крани прямо з льоху.

На Veltins-Arena, домашньому стадіоні футбольного клубу «Шальке О4», є п’ятикілометровий трубопровід, що з’єднується з пивоварним заводом, а насос працює лише в один бік, перекачуючи пиво на місце призначення. З літа 2005 року стадіон має ім’я німецької пивоварної компанії Veltins (одна з найбільших приватних пивоварень Німеччини). Саме пиво цієї компанії і постачається уболівальникам на Veltins-Arena.

Якщо все пиво не буде випите під час гри, існує можливість відкачати напій та перевезти його назад до Veltins. За даними компанії, арена може одночасно вмістити 52 000 літрів пива або 91 507 пінтів у чотирьох контейнерах для зберігання. Для того щоб пиво було завжди ідеально охолодженим – трубопровід оточений сучасними ізоляційними матеріалами.

Перший мат Євро-2024 відбудеться у Мюнхені 14 червня між Німеччиною та Шотландією. На «пивному» стадіоні у Гельзенкірхені пройдуть матчі: Сербія – Англія (16 червня); Іспанія – Італія (20 червня); Грузія – Португалія (26 червня); 30 червня 1/8 фіналу.

Уряд Великобританії заявив, що якщо Англія чи Шотландія вийдуть до півфіналу Євро-2024, місцевим пабам буде дозволено продовжити години роботи до 1 години ночі (тобто на дві години), у дні цих вирішальних для країни матчів, таким чином усі бажаючи матимуть можливість дивитися матчі в улюблених пабах.

Півфінали наразі заплановані на вівторок – 9 липня та середу – 10 липня, фінал відбудеться у неділю – 14 липня. Хто буде їхніми учасниками, поки що невідомо нікому.

Джерело: thedrinksbusiness.com, english.theleader.lk/sports
Фото: english.theleader.lk/sports

X
Украина