Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Уроки органічного виноградарства від Альберто Антоніні

Продажі веганських вин у Великій Британії зросли

08.08.2022, Новини Автор: Drinks+

За даними найбільшого роздрібного продавця вина у Великій Британії Virgin Wine попит на веганське вино у цій країні стрімко зростає. Продажі з 1 149 869 зросли до 1 735 730 пляшок між 2019 і 2021 роками — зростання на 51%.


З 2020 року Virgin Wines значно розширила свою веганську пропозицію з 300 до понад 400 сортів. Опитування, проведене компанією два роки тому, показало, що більше третини (36%) споживачів обирають веганські вина, головним чином мотивуючись добробутом тварин і турботою про навколишнє середовище.

Зараз на ринку Великої Британії існує величезний вибір вин, які не містять складників тваринного походження. На початку цього року компанія Aldi UK випустила набір Vegan Favorites Wine Pack, що містить шість сортів преміум-класу, а мережа супермаркетів SPAR на початку року зробила всі 70 вин власної марки придатними для веганів.

Marks & Spencer – ще один роздрібний торговець, який заробляє на зростаючій тенденції широким асортиментом веганських вин.

За останнє десятиліття було знайдено багато альтернативних методів очищення вина, що дозволило виноробам відійти від традиційних методів, які не підходять для веганів.

Попит на веганські, органічні та біодинамічні вина суттєво зріс, оскільки все більше споживачів ведуть екологічно свідомий і здоровий спосіб життя.

За матеріалами: https://app.vinex.market

X
Украина