Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Prosecco DOC стане офіційним партнером XXV Зимових Олімпійських ігор 

09.08.2023, Новини

До Олімпійських і Паралімпійських ігор,  які пройдуть в італійських містах Мілан і Кортіна-д’Ампеццо. ще майже три роки. Але вже є привід підняти бокали за офіційне партнерство цієї олімпіади з Prosecco DOC.


Найпопулярніше і найбільш споживане ігристе вино у світі сприймає спортивну подію як винятковий плацдарм для подальшої консолідації свого лідерства на світовому ринку споживання.

«Для нас дуже приємно підтримати організаційний комітет Зимових Олімпійських і Паралімпійських ігор у цій фантастичній та амбітній пригоді», – прокоментував президент Prosecco Consortium Стефано Занетте (Stefano Zanette). – Протягом тривалого часу Prosecco виділяє значні ресурси для розвитку спорту та культури. Яка може бути краща нагода, ніж ці Ігри, щоб поділитися цінностями, які, починаючи зі спорту, перетворилися на спосіб життя і, зрештою, на культуру? Не забуваючи про іншу тему, яка пов’язує нас з Олімпійським рухом, а саме екологічну обізнаність, яка залучає як нашу деномінацію, так і організаційний комітет зимових Олімпійських і Паралімпійських ігор у 2026 року, щоб допомогти людям зрозуміти, як «прихильність до екологічних, економічних, і соціальних питань – це не проблема, а можливість», – підсумовує Занетте.

«Враховуючи міжнародний масштаб зимових Олімпійських і Паралімпійських ігор у Мілані і Кортіні 2026, а також оскільки Prosecco DOC є найбільш споживаною італійською маркою вина у світі, ми не могли упустити можливість стати офіційним спонсором цієї великої події, яка, як ми сподіваємося, стане можливістю підкреслити зв’язок між Prosecco та територією виробництва, що є справжньою причиною міжнародного успіху нашої продукції, – додає керуючий директор Prosecco DOC Consortium Лука Джаві. – Часто вважають, що назва «просекко» є синонімом ігристого вина. Це не так; Prosecco – це DOP, який включає дев’ять провінцій між Венето та Фріулі-Венеція-Джулією, де збирають виноград і просекко вініфікують перед тим, як його розливають у пляшки та розповсюджують у 195 країнах світу».

«З підписанням контракту з консорціумом Prosecco DOC команда спонсорів, які вирішили підтримати фонд Milano Cortina 2026 на шляху до Ігор, ще більше розширюється, – прокоментували президент і генеральний директор оргкомітету Milano Cortina 2026, Джованні Малаго та Андреа Варньє. – Консорціум Prosecco DOC є синонімом впевненості та стилю, який розповідає світові про досконалість нашої країни, історію тріумфів та великих пристрастей, а також, як і команда Milano Cortina 2026, поєднує в собі клас, елегантність та індивідуальність».

Фото: winenews.it

 

X
Украина