Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Tales of the Macallan Volume II

Рідкісний віскі від The Macallan буде розіграний у лотерею

08.04.2024, Новини

Власником односолодового напитку 73-річної витримки від Tales of the Macallan Volume II стануть два щасливчика, імена яких будуть витягнути з капелюха…


Tales of the Macallan Volume II був дистильований у 1949 році і витримувався понад сім десятиліть, перш ніж у 2022 році напій розлили у пляшки. Цей винятково рідкісний односолодовий віскі присвячений Олександру Ріду (Alexander Reid), який заснував винокурню в Спейсайді в 1824 році. Усього випущено 344 пляшки. Рекомендована роздрібна ціна складає £ 77 500. У спеціалізованих магазинах пляшки продаються за ціною понад £ 100 000.

Tales of the Macallan Volume II

Віскі розлитий у виготовлений на замовлення штоф Lalique ручної роботи, який укладено у 800-сторінкову книгу в ручній палітурці. Книга розповідає історію Ріда, який заснував віскікурню, ілюстрації зроблені відомим британським художником Ендрю Девідсоном (Andrew Davidson).

Інтернет-магазин Master of Malt отримав дві пляшки ексклюзивного віскі та вирішив розіграти їх у лотереї. 10 квітня Master of Malt обере з капелюха два імені, після чого переможці повинні будуть сплатити £ 77 500 та отримати заповітні пляшки. Лотерея вже відкрита і завершиться опівночі 9 квітня, колекціонери та любителі віскі можуть відвідати сайт Master of Malt, щоб зареєструватися.

Шість місяців тому пляшка The Macallan 1926 побила світовий аукціонний рекорд, на Sotheby’s у Лондоні цю рідкісну річ було продано майже за 2,2 мільйони фунтів стерлінгів.

Джерело: decanter.com
Фото: decanter.com, whiskymag.com

X
Украина