Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

бренд Riedel

Riedel випустив колекційний декантер, присвячений Україні

10.08.2021, Новини

Спеціально до 30-річчя незалежності України всесвітньо відомий бренд Riedel випустив лімітовану модель декантерів для вина з українською символікою.


Для всіх поціновувачів вина бренд Riedel вважається беззаперечним експертом у сфері кришталевого та скляного посуду. Вже 265 років він випускає келихи та декантери, які високо цінуються на ринку. Виробничі потужності Riedel розташовані в Австрії та Німеччині, проте бренд завжди з повагою ставився до культури й історії країн, до яких експортує власну продукцію.

Максиміліан Рідель

Максиміліан Рідель, президент компанії Riedel, з лімітованим декантером Ukraine та сортовим келихом Riedel Wine Wings

Наприкінці минулого року офіційний дистриб’ютор Riedel в Україні, корпорація MIRS, запропонував виробнику привітати українських шанувальників вина з 30-тою річницею незалежності України. Так з’явився декантер Ukraine, випущений лімітованим тиражем у 150 одиниць. Придбати їх можна лише в Україні та лише протягом 2021 року.

декантер Ukraine

Декантер виготовлено вручну за давньою венеціанською технологією. В посуд вплавлено два кольорових скла – жовте й блакитне, які символізують прапор України. В центрі чаші розміщено український тризуб.

Тризуб

Декантер Ukraine – це не просто елемент декору, функціональний інвентар для вина чи предмет сервірування. В першу чергу це унікальна річ зі своєю душею, пам’ятний артефакт і прикраса колекції.


Костянтин Відоборенко, бренд-амбасадор Riedel в Україні, ділиться своїми враженнями:

«Цього року Україна святкує 30 років з Дня Незалежності – це велике свято для українців. Компанія Riedel долучилася до привітання, випустивши декантер з українською символікою. За лаконічним дизайнерським рішенням стоїть кропітка робота майстрів. Вплавити два кольори в прозоре скло технологічно складно. Це старовинне ремесло, що століттями відточувалося склодувами острова Мурано. Нині в світі одиничні майстерні працюють за венеціанською технологією, і Riedel – одна з них».

Голова корпорації MIRS Олег Михайленко додає:

«Це не перший проєкт Riedel для локального ринку України. В травні цього року корпорація MIRS разом із віце-президентом Riedel Олександром Зоріним, українськими й французькими винними експертами шукали оптимальний келих для автохтонного сорту винограду Одеський чорний та однойменного вина. Нам приємна така увага європейського бренду до України. Наш ринок стрімко розвивається й відкриває для західних партнерів нові перспективи. Корпорація MIRS, у свою чергу, рада й далі знайомити українського споживача з винною культурою та готувати для нього особливі подарунки».

X
Украина