Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

The Rolling Stones

Ром від рокерів

19.03.2024, Бар

Музиканти The Rolling Stones випустили Crossfire Hurricane – ром із нотками тропічних фруктів.


The Rolling Stones не вперше співпрацює із відомими алкогольними брендами. У 2012 році, на честь 50-річчя англійського рок-гурту, Suntory випустила рідкісний купаж японського віскі – 50-річний Yamazaki, який зараз коштує десятки тисяч доларів.

Через деякий час з’явилась 250 Aniversario The Rolling Stones Special Edition – текіла у футлярі у формі футляра для гітари, яку компанія Jose Cuervo випустила обмеженим тиражем.  Реліз увійшов до колекції Rolling Stones Tour Pick. За легендою, у 1972 році у ресторані Trident (Сан-Франциско) відбулася вечірка на честь початку Північноамериканського туру The Rolling Stones. Саме тоді лідер гурту – Мік Джаггер вперше спробував коктейль Tequila Sunrise, напій настільки сподобався музиканту, що і він, і інші учасники гурту замовляли під час турне лише Tequila Sunrise. На згадку про це й було створено цю пляшку у незвичайному футлярі.

The Rolling Stones

Також була співпраця з Crystal Head та винокурнею Thames Distillery. І ось наразі учасники гурту випустили Crossfire Hurricane. Купаж золотого рому складається з виноматеріалів, виготовлених на Ямайці, Барбадосі та Домініканській Республіці. В ароматі тропічні фрукти та карамелізований банан. Ром витримувався п’ять років у бочках із французького дуба.

The Rolling Stones

Crossfire Hurricane був створений у співпраці з Джоном Фінчером (John Fincher), колишнім учасником шоу Survivor: Samoa, який зайнявся алкогольним бізнесом після роботи в військово-промислової компанії Northrop Grumman та броварні Anheuser-Busch.

Зараз Джон Фінчер є партнером Socio Ventures, яка спеціалізується на створенні спиртних напоїв преміум-класу із залученням знаменитостей.

«Це абсолютний привілей створювати продукт разом із видатними людьми нашого часу», – каже Фінчер.

До 31 грудня Crossfire Hurricane можна придбати на сайті crossfirehurricane.com, з початку наступного року ром буде продаватися у алкогольних бутиках та відділах спиртних напоїв супермаркетів.

З початку російської агресії Мік Джаггер підтримав Україну, про що написав нас своїй сторінці в соціальній мережі. У своєму допису музикант розмістив посилання на Global Citizen – сайт гуманітарної та правозахисної організації, наголосивши, що за допомогою цього електронного ресурсу можна надати допомогу Україні. Також музиканти виступали на кількох концертах на підтримку України. Під час концертів Мік Джаггер був із синьо-жовтою стрічкою на руці.

Джерело foodandwine.com
Фото: foodandwine.com, chilledmagazine.com, stonesnews.com

X
Украина