Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Ron Colón Salvadoreño

Ron Colón Salvadoreño: Red Banana Oleo Rum – поєднання природи та інновацій

07.07.2023,

Ron Colón Salvadoreño, цьогорічні номінанти, партнери та горді члени спільноти WTA, представили свій останній витвір, ром Red Banana Oleo. Натхненний тінню бананових дерев на кавових фермах Сальвадору, цей інноваційний ром демонструє гармонійне поєднання натуральних інгредієнтів і екологічних методів вирощування.


Команда Ron Colón відкрила ідеальне поєднання свого темного витриманого рому, бананового олео сахаруму, шоколаду та біттерів тікі, що призвело до створення коктейлю, який відобразив суть червоних бананів Сальвадору, відомих своєю сумішшю смаків платанів (овочевих бананів) та жовтих бананів з ноткою ягідної солодкості.

Співзасновник Пепійн Янсенс під час візиту до Сальвадору побачив цікаве сусідство бананових дерев і кавових ферм. Зацікавившись концепцією, команда дослідила можливість використання цих інгредієнтів у процесі виробництва рому. Бармени продемонстрували процес переробки олії з бананової шкірки, надихнувши їх на створення цілком натурального, органічного продукту, який автентично втілює смак банана. Вони хотіли уникнути штучних ароматичних екстрактів і натомість покладалися лише на органічні банани, щоб надати своєму рому незрівнянний смак.

Підніміть келих рому Red Banana Oleo і відчуйте гармонійне поєднання природи та інновацій, що визначає винятковий алкоголь Ron Colón Salvadoreño.

X
Украина