Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Знайомтеся – Ron Colón Salvadoreño

07.03.2023, Премія

Талановиті відчайдухи у розробці смакових інновацій RCS поповнили спільноту Wine Travel Awards 2022-2023.


Історія Ron Colón Salvadoreño почалася в 2018 році з ідеї двох друзів, Турмана Вайза та Пепейна Янсенса. Завдяки спільному понад 20-річному досвіду роботи в індустрії алкогольних напоїв Вайз і Янсенс багато подорожували по всьому світу, представляючи бренди на ринках, що розвиваються. У 2018 році вони відправилися до країн Латинської Америки, і саме під час цієї подорожі їхню увагу привернув Сальвадор (на сленгу «Сівар») — найменша країна Центральної Америки. Ця поїздка породила ідею створити продукт, який міг би продемонструвати чесний, багатий і колоритний «Сивар».

Історія, яка почалася з двох, дуже скоро перетворилася на команду з шести. Унікальний творчий талант Кріса Ребергера та його берлінської команди Double Standards зумів візуалізувати справжню сутність Сальвадору. Андрес Трігерос і його сім’я в Jags Heads Coffee дали можливість співпрацювати з однією з найдинамічніших кавових ферм у Сальвадорі. Фелісіті Ґрансден приєдналася, щоб запропонувати свій унікальний талант у розробці смакових інновацій, і, останній, але не менш важливий член команди, Тобіас Єгенстам був залучений до команди, щоб розповсюдити свої майстерні навички в соціальних мережах, і так народилася команда RCS.

Продукти Ron Colón Salvadoreño

Ексклюзивний Blended Ron Colón Salvadoreño RumRye створюється шляхом змішування високоякісного рому та віскі у співвідношенні 50/50. Демонструючи обидва спиртні напої пліч-о-пліч, щоб створити нову категорію, смаковий досвід і спадщину. Після RUMRYE команда перейшла до перехідних категорій RUMZCAL і розробила унікальну смакову комбінацію, яка допоможе барменам і споживачам створити нову спліт-основу в одній пляшці. Вони об’єднали оригінальний темний витриманий ром із автентичним смаком Мексики – Мескалем! RUMZCAL 99 поєднує темний витриманий ром Ron Colón на 66% разом із 33% мескалем, який має 99 проб. Лікеро-горілчаний завод Lopez Real, який є сімейним підприємством чотири покоління, переробляє Maguay Espadin з Оахаки.

Про ром Ron Colón Salvadoreño Red Banana Oleo

Поєднання світів завжди було метою команди; вони зробили це, об’єднавши найкращий ром і каву з Сальвадору. Тепер ми знову готові інновувати ром. Цей унікальний ароматний ром був створений за мотивами бананових дерев, які створюють тінь для кавових ягід на фермах Jags Head в Сальвадорі. Коли представник напоїв Ron Colon створив коктейль із їхнім Dark Aged Rum, банановим сиропом, шоколадом і біттером, команда вирішила відтворити напій. І чудово справилася з цим завданням.

X
Украина