Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Einat Winery

Смачні «коти» – гарний настрій

21.02.2024, Вино

9 лютого у Тель-Авіві відбувся унікальний захід від Ейнат Кляйн та Андрія Макаревича – дегустація двох нових вин Einat Winery.


Як і завжди, дегустація вин от Ейнат Кляйн – це свято, поєднання музики та вина. Ось і цього разу  яскравий івент подарував гостям не тільки задоволення від ароматного вина та класного джазу, кожен, хто відвідав унікальний вечір, забрав із собою шматочок радості і промінчик світла.

За вміст пляшок відповідала Ейнат Кляйн – номінант та переможець публічного голосування Wine Travel Awards 2022-2023 у Wine Guide/Top Guide, суддя WTA, а за ексклюзивне оформлення етикеток – Андрій Макаревич. Кожна пляшка пронумерована та є колекційною річчю.

Ейнат Кляйн

«Це був, безумовно, наймасштабніший з усіх наших винних заходів – близько 500 гостей! Просто неймовірно. Величезна кількість старих друзів, нових знайомих і просто чудових глядачів та поціновувачів!», – каже Ейнат Кляйн.

На цей раз «котів» звали «Lonely Cat 2020» та «3 Other Cats 2020». Перше – моносортове із сорту Petit Verdot, який в основному використовується в класичних бордоських асамбляжах. Винні експерти кажуть, що і в Ізраїлі дуже мало моносортових вин із Petit Verdot. Але Einat Winery знає чим здивувати вайнловерів. Друге вино – бленд із трьох сортів винограду: Marselan, Cabernet Sauvignon та Carignan.

Einat Winery

«Цей вечір увійде до нашої історії як винна пригода з одним і трьома котами», – коментують вечірку гості.

І немає сумніву, що всі вже чекають наступні дегустації. До речі, вони вже заплановані. Де? В Ашдоду (21 березня) та Хайфі (22 березня). Буде багато вина, багато смачних закусок та багато гарної музики. Але головне – унікальна атмосфера, яка завжди панує на івентах від Ейнат Кляйн та Андрія Макаревича.

Фото: Alex Lapiner

X
Украина