Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Соломія Бегун

Соломія Бегун організовує благодійний вечір на підтримку України

23.08.2022, Новини

26 вересня 2022 року о 19.00 відбудеться благодійний вечір у Парижі, який організує Соломія Бегун, президент l`Association Paris-Ukraine Île-de-France. Головна мета заходу – збір коштів для постраждалого населення Київщини, яке втратило домівки внаслідок російської агресії.


Соломія Бегун журналіст та бренд-амбасадор Château de la Mothe-Chandeniers (Франція, Долина Луари), вона очолює філію європейського агентства історичної нерухомості VIP CASTLE в Україні, учасник команди першого у світі проекту з відродження замків та перетворення їх на унікальні об’єкти міжнародного рівня Castles Ambassadors (WCA), експерт з мішленівських ресторанів та є засновницею компанії The World in My Lens, Соломія відвідала 46 країн, має величезний досвід подорожей і наразі займається цим професійно. У 2021-2022 р.р. Соломія Бегун була учасником Wine Travel Awards одразу в кількох номінаціях і стала лідером публічного голосування в номінації Ambassador в категорії Ambassador of the year та в номінації Wine & Food Influencer в категорії Author of the year.

Соломія Бегун

Соломія Бегун

26 вересня Соломія Бегун організовує благодійний вечір у Парижі, присвячений Україні. Мета проведення заходу акцентувати увагу на війні, яку розв’язала росія в Україні та збір коштів для постраждалого населення, яке втратило домівки внаслідок російської агресії у місті Бородянка та селі Мощун Бучанського району, а також промоція української кухні в світі – щоб ще раз звернути увагу на нашу країну.

Ігор Лаврешин

Ігор Лаврешин

Усі свої презентації, навіть присвячену постраждалим у війні містам України, Соломія робить з властивою їй самій елегантністю, вишуканістю та ретельно продумуючи кожну дрібницю. Так серед гостей заходу будуть присутні посли, міністри, відомі митці, бізнесмени і політики, в тому числі – Жерар Ларше (Gérard Larcher) – голова Сенату Франції; Себастьян Лекорню (Sébastien Lecornu) – міністр збройних сил Франції; Флоренс Парлі (Florence Parly) – міністр оборони Франції; мери.

Вікторія Булєєва (Victory Ann)

Програма вечора включатиме вечерю, аукціон, показ колекції від українського дизайнера, концерт українського композитора та піаніста Євгена Хмари та української співачки Вікторії Булєєвої (Victory Ann); виставку автентичного вінтажного українського одягу з приватної колекції; виставку сучасної художниці Олександри Федорук; виставку відомого митця Маркоса Маріно (Marcos Marin) з Монако.

Євген Корольов

Євген Корольов

До речі блюда української кухні з унікальних інгредієнтів за старовинними рецептами готуватимуть для вечері найкращі українські шеф-кухарі: Євген Корольов (президент Bocuse d`Or Ukraine), Ігор Лаврешин, Віталій Гуралевич, В’ячеслав Попков.

Віталій Гуралевич

Віталій Гуралевич

Фудпейринг доповнять вина знаменитої української виноробні SHABO, а також один з французьких виробників.

В’ячеслав Попков

В’ячеслав Попков

Виноробня SHABO також була номінантом Wine Travel Awards і стала лідером публічного голосування в номінації The Visiting Card of the Country в категорії Must visit. На Першої церемонії Wine Travel Awards 2021-2022, що відбулася на London Wine Fair, на дегустації вин членів спільноти WTA SHABO представила свої вина. «За свою 17-річну історію бренду вдалося кардинально змінити ставлення до українських вин самих українців та світової спільноти», – каже про SHABO Наталія Благополучна, президент Всеукраїнської асоціації виноробів та сомельє, засновник Першої в Україні Школи сомельє «Майстер-клас», яка стала переможцем першого року премії в номінації Education in Enotourism в категорії Unique program.

Олександра Федорук

Місце проведення благодійного вечора – Le Pavillon Dauphine Saint Clair. Вартість квитка 200 евро.

Соломія Бегун

Кошти від заходу будуть передані Благодійному фонду Юрія Тесленка «Нова Бородянка», для будівництва житлового комплексу «Гніздо лелеки», а також жителям села Мощун Бучанського району.

X
Украина