Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківКонкурс сомельє Taylor’s Port Vintage Years, UK Sommelier Challenge запросить найкращих сомельє країни перевірити свої смакові рецептори у конкурсі, присвяченому вінтажному портвейну.
Після нещодавнього оголошення про те, що Taylor’s стане головним партнером Taylor’s Port Top 100 Sommeliers 2025, Taylor’s анонсує новий конкурс, покликаний продемонструвати навички та знання найкращих сомельє Великобританії. Конкурс відзначить майстерність професіоналів в одному із найлегендарніших стилів вина у світі.
Прийом заявок відкриється 1 травня 2025 року. Фінал відбудеться у Berry Bros & Rudd’s Napoleon Cellar 14 липня 2025 року.
Захід, організований технічним директором Taylor’s Port і головним виноробом Девідом Гімараєнсом (David Guimaraens), включатиме сліпу дегустацію шести вінтажних портвейнів шести різних десятиліть. Учасникам необхідно буде написати дегустаційні нотатки та рекомендувати поєднання з їжею для кожного вина. Потім вони матимуть тиждень, щоб доопрацювати свої нотатки, перш ніж надіслати їх організаторам.
Перед початком дегустації учасники відвідають поглиблений семінар, який проведе Гімараєнс.
Переможець конкурсу отримає приз – дводенне проживання на двох у п’ятизірковому готелі Yeatman у Порту, включаючи харчування та приватну дегустацію з Девідом Гімараєнсом. Також призами відзначать фіналістів і тих, хто займе місця з третього до п’ятого.
В рамках постійної освітньої місії конкурсу, всі роботи-переможці будуть опубліковані на сайті Taylor’s Port. Вони залишатимуться доступними для сомельє, які шукають натхнення, та для споживачів, які зацікавлені дізнатися, як найкраще насолоджуватися улюбленим вином.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
⇒ Кожен лайк сприймаємо як тост!
Джерело: thedrinksbusiness.com
Фото: thedrinksbusiness.com
14.05.2025