Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

TBILVINO

TBILVINO призупиняє експорт до Росії

08.04.2022, Новини

Один з найбільших виробників та експортерів грузинського вина – TBILVINO, ухвалив стратегічне рішення про зупинення економічної діяльності в Росії. Слід зазначити, що на російський ринок припадав 21% річного обсягу продажів компанії.


У TBILVINO коментують, що військові дії в Україні роблять ситуацію напруженою та непередбачуваною в Росії і в усьому регіоні загалом, що разом з репутаційним ризиком створює несприятливі перспективи для ведення бізнесу.

З початку військового конфлікту TBILVINO регулярно контактує з партнерами в Україні, щоб розуміти гуманітарні потреби та вирішувати їх у терміновому порядку. Вже в перший тиждень війни компанія надіслала гуманітарний вантаж українським партнерам.

TBILVINO

«Головне, що ми можемо зробити зараз – це підтримати український народ. Ми надсилаємо гуманітарні вантажі в Україну, вносимо пожертви від імені компанії та наших співробітників у спеціально створені фонди та твердо віримо, що найближчим часом відновимо нашу діяльність з українськими партнерами», – каже засновник TBILVINO Зураб Маргвелашвілі.

Засновник компанії також сказав, що недавні події та подальший глобальний тиск на російську економіку впливають на ділові відносини: введені проти російської банківсько-фінансової системи санкції та девальвація валюти ще більше ускладнять транзакції. З початком військового конфлікту в Україні в компанії ретельно вивчили всі ризики, включаючи репутаційні, та вирішили зупинити експорт до Росії.

На сьогоднішній день продукція TBILVINO представлена у 30 країнах. Вина компанії отримували престижні нагороди на відомих міжнародних конкурсах, у тому числі: Decanter World Wine Awards, International Wine Challenge та International Wine & Spirit Competition.

Нагадаємо, TBILVINO є номінантом міжнародної премії нового формату з винного туризму Wine Travel Awards.

Фото: facebook.com/tbilvinowines

X
Украина