Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Teresa Soria

Teresa Soria

29.03.2023, Винні дороги

Tel.: +39 3336385035
Email: info@teresasoria.com; econtino@confagricoltura.legalmail.it
Web: www.teresasoria.com/en
Address: Via Marini, 21 – 12053 – Castiglione Tinella (CN) – Piemonte, Italy

Teresa Soria одна з небагатьох виноробень, яка виробляє Moscato d’Asti Vendemmia Tardiva (різновид passito).

Цього року Teresa Soria стала номінантом Wine Travel Awards.

Історія виноробні Teresa Soria – це історія про героїчне виноградарство, третє покоління виробників вирощує лози на схилах з нахилом 40 градусів. Виноградники Teresa Soria розташовані на 12 гектарах і покривають смарагдовим покривом пагорби у Кастільйоні-Тінелла, у Південному П’ємонті.

Teresa Soria

Найближче місто Канеллі є обов’язковим для відвідування кожним винним туристом, це місто, де наприкінці XIX століття народилося перше італійське ігристе Spumante. Це серце Moscato d’Asti та Asti Spumante DOCG, території, які оголошені Світовою спадщиною ЮНЕСКО.

Власники виноробні – П’єро, Тереза та їхній син – прагнуть сталого розвитку. Усі виноградники та зібраний із них виноград сертифіковані SNQPI.

Teresa Soria

З виноградників Teresa Soria виробляються Moscato d´Asti Vigna Moncucco, Moscato d´Asti пізнього врожаю Vigna Marini та сухий мускат Piemonte DOC UNUSUAL. Також є фірмові вина, доступні в обмеженому випуску. Окрім вин, сім’я виробляє Grappa di Moscato, витриману в бариках, та традиційний місцевий продукт – Turin Vermouth.

Виноробня приймає туристів, на яких тут чекають чудові пейзажі навколишніх пагорбів, виноградники та орхідеї. Екскурсії та дегустації в Teresa Soria проходять на замовлення та за попередньою бронею.

Drinks+ рекомендує
X
Украина