Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Prosecco DOC

Новий президент Prosecco DOC Consortium

17.06.2024, Новини

Джанкарло Гвідолін (Giancarlo Guidolin), президент Cantina Viticoltori Ponte та член ради Консорціуму з моменту його заснування, очолюватиме Prosecco DOC Consortium протягом наступних трьох років.


Консорціум опублікував заяву, оголосивши Джанкарло Гвідоліна своїм новим президентом. Сеньйор Гвідолін був призначений одноголосним рішенням. На відповідальній посаді його підтримуватимуть три віце-президенти: Алессандро Боттер (Alessandro Botter), Джанджакомо Галлараті Скотті Бональді (Giangiacomo Gallarati Scotti Bonaldi) та Маттіа Маттіуццо (Mattia Mattiuzzo).

Ключовими цілями Prosecco DOC Consortium є забезпечення якості продукції, захист споживачів і підвищення виробництва шляхом просування та захисту найменування Prosecco в Італії та в усьому світі. Сьогодні Prosecco DOC є найбільш продаваним ігристим вином у світі. 2023 року було виготовлено 616 мільйонів пляшок Просекко. З них 18,8% спожито в Італії, а 81,2% – експортовані; основними ринками збуту є США, Великобританія, Німеччина та Франція.

«Головна мета – консолідувати досягнуті на даний момент результати», – сказав президент Prosecco DOC Джанкарло Гвідолін.

Також, у своїй урочистій промові, новий президент висловив слова вдячності Стефано Занетте (Stefano Zanette), своєму попереднику, наголосивши, що сьогоднішні успіхи це спільна ретельна робота: «Ми розділили шлях, який привів нас до сьогоднішнього дня. Вся справа в наполегливій праці!»

Джерело: thedrinksbusiness.com, glassofbubbly.com
Фото: thedrinksbusiness.com

X
Украина