Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Glengoyne

The Offline Edition – і ніщо не відверне від головного

30.05.2022, Новини

Шотландський бренд Glengoyne створив коробку для віскі, яка блокує телефонні сигнали. Тепер під час вживання улюбленого напою можна покласти свої мобільні у спеціальний бокс та насолоджуватися віскі і спілкуванням один з одним.


Виробники кажуть, що це «перший у світі офлайн-віскі». The Offline Edition був створений, щоб дозволити насолоджуватися моментом і не відволікатися на телефонні дзвінки.

Односолодовий віскі від Glengoyne упакований у коробку з алюмінієвим циліндром усередині, який працює як «чорна діра» і здатний блокувати електромагнітні сигнали. Циліндр розрахований на чотири смартфони. Упаковка зроблена за принципом клітки Фарадея, що була винайдена лише через три роки після того, як Glengoyne почала у 1833 році виробляти віскі.

Згідно з дослідженням Glengoyne, 52% людей, які вживають алкоголь, стверджують, що забувають, про що вони розмовляли в компанії, тому що їх відволікають телефони, 38% зізнаються, що регулярно відволікаються на свої гаджети в компанії друзів.

«Незалежно від того, де ми знаходимось та наскільки сильно сконцентровані на спілкуванні – ми завжди маємо спокусу подивитися на екран свого смартфона. Не дивно, що час, проведений далеко від сучасних технологій, став розкішшю, – говорить Барбара Тьюрінг (Barbara Turing), бренд-менеджер Glengoyne. – Оскільки наша компанія виробляє «найповільніший дистильований віскі» у Шотландії, ми завжди цінували неквапливість. З появою The Offline Edition у поціновувачів віскі з’явилася можливість насолодитись особливим моментом, не відволікаючись на метушню».

Коробки The Offline Edition будуть встановлені у преміальних віскі-барах по всьому світу, включаючи Велику Британію, Німеччину, Нідерланди, Францію та США. Незабаром віскі з «чорною дірою» буде доступний в обмеженій кількості за рекомендованою роздрібною ціною 120 фунтів стерлінгів на веб-сайті Glengoyne.

Джерело: thespiritsbusiness.com, whiskeyraiders.com
Фото: whiskeyraiders.com

X
Украина