Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Consorzio dell’Asti DOCG

WTA оголошує переможців публічного голосування Consorzio dell’Asti DOCG

19.04.2023, Премія

Команда Wine Travel Awards рада оголосити список номінантів, які були номіновані Consorzio dell’Asti DOCG у кампанії 2022-2023 років і виграли публічне голосування WTA.


Must visit category

TrEno LMR (Потяг Langhe Monferrato Roero) – незабутня подорож культурою, їжею та вином. Подорож історичним потягом – це дивовижний досвід, а коли цей потяг їде вздовж знаменитого італійського виноробства – це справжній скарб. Таким є TrEno, що пролягає через виноградники Ланге, Монферрато та Роеро, спадщини ЮНЕСКО, розташованої в Нижньому П’ємонті.

Progressive approach category

Azienda Agricola Teresa Soria di Emanuele Contino – історія виноробні Teresa Soria – це історія про героїчне виноградарство та одну з небагатьох, якщо не єдину, що виробляє Moscato d’Asti Vendemmia Tardiva – унікальне вино сорту passito.

Consorzio dell’Asti DOCG

Art & History Object category

Casa Martini – Martini & Rossi – двері маєтку відкриті для приватних прийомів і конференцій, а також для екскурсій. Під час візиту до Casa Martini у вас буде можливість дослідити захоплюючий світ MARTINI.

Canelli and the Underground Cathedrals – об’єкт Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО з 2014 року, є справжнім архітектурним шедевром Канеллі, який справедливо вважається столицею італійського Спуманте.

Relais Villa Prato – родина нотаріусів, адвокатів і трейдерів, яка жила в Момбаруццо з 1222 року, побудувала Villa Prato на ділянці землі, яка дивиться прямо на церкву Sant’Antonio Abate.

Consorzio dell’Asti

Region of the Year category

Piemont and Consorzio dell’Asti DOCG – район Ланге, Роеро та Монферрато, де виробляються чудові вина та всюди зустрічають надзвичайно красиві пейзажі. Майже 9 900 гектарів величних виноградників, розташованих у колисці неповторного ландшафту, який завжди хвилює душу.

Moscato Wine Route – 19 км: кільцева траса Манго – Камо – Манго. Маршрут простежується за знаками Neive Trail Yellow/Golden Grape Bunch, прикріпленими на деревах або стовпах виноградників. Винний шлях Москато починається в Манго від площі XX Вересня. На шляху Museo a Cielo Aperto та Santuario della Madonna della Rovere. Langhe Monferrato Roero – земля з багатими традиціями, яку варто відкрити.

Unique program category

Accademia Maestri Pasticceri Italiani – являє собою максимальний синтез професіоналізму в галузі національної випічки на академічному рівні, з акцентом на традиційні італійські десерти.

Consorzio dell’Asti

Creative strategy category

Cinzia Benzi – App Bollicine del Mondo – 500 виноробень, 21 гастрономічний і винний маршрути, 27 країн, 6 континентів, 14 любителів вина: усіх їх можна знайти в Bollicine Del Mondo – інноваційному додатку, випущеному в січні 2023 року Identità Golose Web.

Federico Quaranta & Tinto, Decanter Radio Program – одна з найпопулярніших програм Radio2, яка виходить в ефірі з 2003 року. Fede & Tinto, голоси Decanter, створили понад 1500 епізодів, усі присвячені вину та їжі, і вони гарантують, що їм ще є про що розповісти.

Цього року Consorzio dell’Asti DOCG приєднається до спеціальної події WTA – церемонії WTA 17 травня з 10.00 до 12.00 на London Wine Fair – як спонсор вітального напою. У вас також буде можливість спробувати широкий вибір ігристих вин Asti на стенді WTA протягом трьох днів LWF.

До зустрічі на церемонії, де всі зможуть насолодитися Asti Spumante і Moscato d’Asti та вшанувати переможців WTA!

Будьмо!

X
Украина