Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

UK & UA flags

UK & UA: разом до перемоги

27.04.2022,

Велика Британія підтримує Україну, а Drinks+ просуває у Лондоні українських виноробів.


З початком збройної агресії росії проти України нас підтримує весь цивілізований світ: наша країна отримує зброю, ліки та гуманітарну допомогу з США, країн Європи, Австралії, Японії. Чи не найбільшу підтримку наша країна відчуває з боку Великої Британії, що надає не тільки військову допомогу, а й також оголосила про нові економічні заходи для підтримки України.

Нещодавно стало відомо, що британський уряд має намір скасувати мита на всі товари з України в рамках угоди про вільну торгівлю між Великою Британією та Україною, надаючи нам таку вкрай необхідну економічну підтримку. Фінансові заходи є частиною широкої підтримки України з боку Великобританії, включаючи надання 1 мільярду фунтів стерлінгів у вигляді гарантій по кредитах.

Наразі середнє мито на український імпорт становить близько 22%. Зняття мит на ключові українські експортні товари допоможе українському бізнесу та виробникам у той час, коли вони цього найбільше потребують. Україна експортує до Туманного Альбіону молоко та молочні продукти, мед, м’ясо птиці, яєчні продукти, равликів та інші товари. Маємо надію, що цей список буде розширюватися за рахунок вина та інших українських напоїв, якість яких з кожним роком росте. Тому так на часі можливість представити кращі зразки наших виноробів в рамках ювілейної виставки вина та алкогольних напоїв London Wine Fair, що відзначає 40-річчя і пройде у британській столиці 7-9 червня 2022 року.

Комунікативна медіагрупа Drinks+ та команда нового проєкту Wine Travel Awards максимально акумулюють всі доступні ресурси, аби створити сприятливі умови для просування вітчизняної продукції в рамках цього міжнародного заходу.

Організатори London Wine Fair надали українським виноробам, з модерацією команди D+, безкоштовну можливість цього року продемонструвати вина України не лише на стенді Drinks+ Editors’ Choice, але й на  національному стенді країни. За сприяння корпорації “Укрсадвинпром”, зразки українських вин та традиційних напоїв вже діставлено до Лондона. Однією з вагомих подій у Лондоні стане також церемонія вручення нагород The ​​First Wine Travel Awards, яка відбудеться 8 червня 2022 року о 12.30-14.30 в холі «Industry Briefing Room». Під час цієї події будуть офіційно оголошені та нагороджені переможці премії міжнародного винного туризму Wine Travel Awards (WTA) 2021-2022. У рамках заходу команди Drinks+ та Wine Travel Awards організують виїзну дегустацію вин номінантів та партнерів WTA, в тому числі з України. Церемонія пройде також за участі Асоціації сомельє Великобританії, провідних фахівців світової галузі та спеціалізованої преси.

Ми розуміємо, що війна – неабиякий виклик для країни, і для наших виноробів зокрема. Хтось втратив справу свого життя, а у когось рашисти відібрали і саме життя (ми писали про загибель талановитого винороба Сергія Золотаря, про непрості випробування родини Халупенків), хтось опинився на окупованій території, дехто втратив склади і продукцію… Але навіть у такий важкий час бізнес шукає шляхи виживання, і редакція  Drinks+ в міру своїх можливостей прагне підтримати українських виробників, промотуючи вітчизняне вино на експортних ринках. Українські вина останнім часом все більше привертали увагу з боку іноземних експертів й регулярно отримували нагороди на авторитетних міжнародних винних конкурсах, а тепер, коли на нас дивиться весь світ завдяки героїчному опору проти рашистської навали, вітчизняна продукція має стати трендом в усьому світі. Й наша редакція готова максимально сприяти цьому.

Найближчими місяцями запланована ще низка подій на впливових міжнародних заходах виноробної сфери, де ми з гордістю будемо представляти українських виноробів та їхню продукцію. У співпраці з «Укрсадвинпромом» наша медіагрупа аккомулює зразки вин від українських виноробень, що мають намір взяти участь у спільному національному стенді країни в Лондоні, а також у конкурсі Balkans International Wine Competition, що відбудеться з 1 по 3 червня 2022 року на грецькому острові Саламіна, а також в рамках презентації переможців Wine Travel Awards під час дебютного цього року масштабного заходу Bordeaux Wine Week.

З метою підтримки українських виробників медіагрупа Drinks+ взяла на себе всю організаційну роботу: ми власним коштом організовуємо модерацію та презентацію на стендах в Лондоні, на Соломіні та в Бордо вітчизняних зразків, запрошення таргетованої аудиторії на тейстинги, перекладацький супровід тощо. Ми сподіваємося одержати схвальні відгуки про українське вино від провідних світових експертів й опублікувати їх на ресурсах Комунікативної медіагрупи Drinks+ та її інформаційних партнерів .

Тож закликаємо всіх, хто хоче показати свою продукцію у Лондоні – місті, де скоро збереться вся світова винна «еліта», у центрі балканського або французького виноробства, звертатися до нас по інформацію: детальніше тут.

Крокуємо до перемоги разом!

X
Украина